URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Sofia Suescun es despulla a les Canàries per «desconnectar»

La guanyadora de ‘Supervivientes’ es relaxa a Canàries, on es despulla davant de les càmeres i aprofita per fer publicitat a les xarxes
Sofía Suescun ha participat a 'Supervivientes' i a 'Gran Hermano 16' | La Coctelera

 

Després d’un retrobament tens amb Alejandro Albalá a ‘Viva la vida’, Sofia Suescun anunciava fa uns dies que necessitava desconnectar i posava rumb cap a un destí desconegut. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, gràcies a les publicacions de Sofia a Instagram s’ha pogut saber que la intèrpret de ‘Muévelo’ està a Canàries on, a més de relaxar-se, s'ha despullat davant les càmeres.

 

Els nus de Sofia a Canàries

Fa uns dies, Sofía compartia una fotografia seva bevent xampany en un jacuzzi, on anunciava que havia decidit desconnectar per distanciar-se de les darreres polèmiques. Aquesta imatge suggeridora va ser la primera d’una sèrie de fotografies de línia desinhibida de la jove. Inicialment, no se sabia on es trobava Sofía, ja que va substituir la ubicació de la imatge per un «Bon Nadal»

 

 

Uns dies més tard es va descobrir que la guanyadora de ‘Gran Hermano’ s’estava relaxant a Maspalomas, al sud de l’Illa de Gran Canària. La pista del luxós jacuzzi ja deixava veure que Sofia Suescun s’allotjava en un hotel més que notable.

 

 

Publicitat i nu, la parella perfecta

Els comentaris sobre els posats de la col·laboradora de ‘Viva la vida’ no s’han fet d’esperar a  xarxes. Més enllà de sentir-se molestos pers nus, la indignació la va causar la publicitat de les seves campanyes a les xarxes socials. «És necessària una foto en pilotes per anunciar un rellotge? En la teva manera de viure no s’utilitza la roba. ¿Per això t’has de posar en boles?», van comentar alguns seguidors.

 

 

En altres fotos, la publicitat era una mica més discreta, ja que no mostrava el producte però sí que l’anomenava en el text. Més concretament, Sofia publicitava un portal de viatges amb el lema: «Reserva ja el teu viatge a un destí sorpresa des de 150 euros d’una forma divertida i fàcil». Va utilitzar Sofia el mateix sistema per no saber ni ella mateixa el destí per desconnectar?

 

 

Tanmateix, molts seguidors no han dubtat en defensar a Sofía assegurant que pot fer el que vulgui amb el seu cos, i que per això no hauria de ser criticada: «Cadascú pot sortir a les fotos com vulgui, cadascú que faci el que vulgui amb el seu cos. Anar despullada no és ser res, tots podem fer el que vulguem amb els nostres cossos».