ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Sofía Suescun ha guanyat deu quilos després del seu pas per 'Supervivientes'

La guanyadora de ‘GH’ i ‘SV’ va perdre cinc quilos durant el concurs, però ara n’ha guanyat el doble i diu que ha de «frenar ja»

Sofía Suescun en una imagen de archivo
Sofía Suescun en una imatge d'arxiu | Instagram

Ja fa uns mesos que ‘Supervivientes 2018’ es va acabar i des d’aleshores no se n’ha sabut gaire dels seus participants. Telecinco va parlar sobre algunes polèmiques, com les infidelitats del marit de María Jesús Ruiz o la demanda a Raquel Mosquera. Tot i que de la que s’ha parlat constantment és de Sofía Suescun, sobre el seu pas per Hondures i Espanya.

 

Sofía Suescun i el seu gran canvi físic

La jove concursant va arribar a convertir-se en la guanyadora dels dos ‘realities’ de Telecinco, sent la guanyadora absoluta de ‘Supervivientes’ i ‘Gran Hermano’, on es va emportar el seu maletí. Ara, després de passar unes quantes setmanes a casa, ha pogut descansar dels concursos i estar amb la seva família i els seus amics, fins i tot protagonitzar moltes polèmiques.

 

  

Sofía no només surt a la televisió, també és molt activa en les seves xarxes socials i sempre està sorprenent amb totes i cadascuna de les seves publicacions. A més a més, les seves últimes vacances a Mikonos van ser portada d’una coneguda revista del cor per haver estat fotografiada despullada. I també van saltar totes les alarmes quan Suescun es va vestir de núvia i va dir a Alejandro Albalá «I l’anell per quan? Ja estic a punt Alejandro Albalá, què esperes?».

 

Després de perdre cinc quilos, n'ha guanyat deu

Pel que sembla, la filla de Maite Galdeano està patint les conseqüències de la seva estança en el concurs de 'Supervivientes'. Com tots els participants, els canvis físics que sofreixen són espectaculars i acaben transformant-se per culpa de les condicions en les quals han de viure. Sofía Suescun sempre ha tingut una constitució física molt prima, però després de tres mesos al programa va perdre fins a cinc quilos i en la gent prima es nota moltíssim aquesta pèrdua.

Ara, la jove concursant va admetre estar una mica preocupada perquè ha recuperat el pes perdut, però encara s'ha engreixat més del que desitjaria, amb uns altres 5 quilos. I és que tornar a la normalitat i poder alimentar-se correctament influeix molt en tots els concursants un cop surten de l'illa, com és el cas de Logan que ha arribat a engreixar-se quinze quilos.

 

L’augment de pes no ha estat ben rebut

Des del passat mes de juliol es va començar a notar com el cos de Sofía Suescun es transformava a causa de l’‘efecte rebot’, recuperant tot el pes que va perdre durant els tres mesos que va participar a ‘Supervivientes’. La noia va assegurar que se sentia com «una boleta feliç» i que realment no està portant gens bé el fet d’haver guanyat deu quilos. No obstant això, ara creu que és hora de «frenar ja».


Comentaris

envia el comentari