La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Sofía Suescun diu adeu a la seva feina: «Ho ha perdut tot»

L'enemiga declarada de Gloria Camila fa front a la seva major garrotada professional fins al moment

Sofía Suescun s'havia convertit en la nena bonica de 'Mediaset', fins i tot hi va haver un temps en què no es parlava d'altra cosa que no fos ella. Sembla, però, que ara haurà de conformar-se amb la seva faceta com a 'influencer'. I és que la cadena que li va donar la fama, ha prescindit d'ella per complet.

El passat mes de març, coincidint també amb l'estrena del documental de Rocío Carrasco, Gloria Camila rebia una altra mala notícia. La seva gran enemiga, que ara és parella del seu ex, Kiko Jiménez, entrava emocionada al plató de 'Supervivientes'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb aires de diva i ignorant deliberadament a la jove i la seva neboda, Rocío Flores, amb qui també va tenir alguna topada televisiva, explicava el motiu de la seva presència allà.

'Mediaset' li havia donat el seu propi programa. Un anunci que no va fer res de gràcia ni a Gloria ni a Rocío, ja que les mateixes cares ho deien tot.

Un nou programa especial anomenat 'Supervivientes: Aventura Extrema' en què la jove provava sort com a presentadora. Emès en exclusiva per 'Mitele Plus', posava l'accent en les habilitats dels concursants del 'reality', com ara la pesca o el foc.

«Centra la seva atenció especialment en l'exercici de supervivència que duran a terme els concursants. El seu acompliment en les tasques de pesca, la seva capacitat per aconseguir aliment i aigua, o la seva destresa per construir un lloc en el qual protegir-se dels fenòmens meteorològics».

Tot i això, sembla que Suescun s'ha acabat estavellant amb tot l'equip, cosa que segur que ha alegrat a la filla d'Ortega Cano.

La decadència televisiva de Sofía Suescun

Després de dos mesos d'emissió, i amb unes baixíssimes quotes d'audiència, Paolo Vasile prenia la dràstica decisió de posar-li fi al format. I, a conseqüència, ha acomiadat la de Pamplona, que ha de fer front a aquesta garrotada professional.

«Jo m'acomiado de vosaltres. Ha estat un enorme plaer presentar aquest programa que avui arriba a la seva fi. Moltíssimes gràcies per ser-hi», anunciava ella mateixa.

Darrerament, la presència mediàtica de l'exconcursant de 'Gran Hermano 16' ha caigut en picat. Des de l'escàndol que va protagonitzar en el seu moment, després que Kiko Jiménez trenqués amb Gloria Camila i comencessin una guerra campal, ha deixat d'oferir contingut que pugui interessar.

Així, ha anat donant tombs en diversos espais de Telecinco, però sense adaptar-se a cap. En els debats d'aquest any de 'Supervivientes', amb prou feines, ha tingut presència a causa de l'interès de la productora perquè fes el salt com a presentadora.

A més, també fitxava l'any passat com a col·laboradora a 'Ya es mediodía', encara que la seva presència és mínima. Una cosa, que sumat als beneficis que li proporcionen les xarxes socials, on compta amb més d'un milió de seguidors, li han fet guanyar una important suma de diners.

Per sort, i tot i que molts la veuen ja com una joguina trencada de Telecinco, a Suescun no li falta la feina publicitaria. Les marques segueixen interessades en ella i sap explotar el màxim la seva faceta com a 'influencer'.

Tant és així, que li porta la davantera a la seva arxienemiga Gloria Camila, que compta amb 833.000 seguidors. O a la filla d'Antonio David, que tot i haver despuntat com a gran estrella a la cadena, es queda en 782.000 'followers'.

Aquest format no és l'únic que no ha acabat de quallar. I és que 'Mediaset' també apostava pel piset de 'Solo / Sola', on les dades d'audiència també deceben.

Sembla que res del que facin podrà equipar al 'boom' que ha tingut el documental de Rocío Carrasco, i que promet seguir donant-los alegries. Això, sumat a la volta de 'GH Vip' després de dos anys fora d'antena, un estrena que esperem amb il·lusió.