ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Sofía Suescun i Alejandro Albalá completament despullats incendien les xarxes

La guanyadora de ‘GH 16’ i ‘Supervivientes’ ha compartit a Instagram una imatge de la parella molt provocativa

 

Sofía Suescun i Alejandro Albalá han tornat a incendiar les xarxes socials amb una fotografia on apareixen els dos despullats en una banyera. Una imatge que va compartir la guanyadora de ‘Supervivientes’ a través del seu compte d’Instagram juntament amb el missatge: «On sigui, però amb tu».

 

I com era d’esperar, la publicació causar furor i ja compta amb més de 100.000 m’agrada. La parella no es va tallar gens ni mica a l’hora de compartir amb tots els seus seguidors un moment de tanta intimitat, demostrant així que estan en un dels seus millors moments, després de la seva última reconciliació.

 

La parella, amb les noces al cap

No fa ni un any que Sofía i Alejandro van començar a sortir i en tot aquest temps la parella ha viscut moltes anades i tornades i, a més, alguna ruptura. No obstant això, sembla que estan disposats a compartir el que els queda de vida en companyia i, fins i tot, ja tenen plans de futur passant per un altar.

 

 

Durant una sessió de fotos per la revista ‘Lecturas’, la filla de Maite Galdeano va posar amb un vestit de núvia i no va perdre l’ocasió per enviar un missatge a la seva parella que va sorprendre tothom: «‘¿Y el anillo pa' cuando?’ Ja estic llesta Alejandro Albalá, a què esperes?». Però la resposta es va fer esperar diversos dies. L’exmarit de Chabelita va confirmar la notícia, molt il·lusionat, a ‘Ya es mediodía Fresh’: «Jo crec que encara no, però en un futur, abans o després, jo crec que sí».

 

Tot sembla indicar que Alejandro ha trobat l’estabilitat en la seva vida, després de la seva polèmica separació de la filla d’Isabel Pantoja i com el va tractar Sofía a l’illa de ‘Supervivientes’, i que estaria disposat a donar el «sí, vull» a la jove, deixant en suspens tots els seus seguidors. La parella no ha parat ni un moment de compartir imatges molt suggeridores, presumint el seu amor i demostrant que continuen lluitant per la seva relació, malgrat tots els problemes que han tingut entre ells.

 

 

Maite Galdeano, la mare de Sofía, hospitalitzada 

La publicació tant ardent que ha compartit la guanyadora de ‘GH 16’ no ha arribat en un bon moment, ja que la mare de Sofía Suescun, Maite Galdeano, està hospitalitzada a Navarra, tal com va confessar recentment la jove.

 

Pel que sembla, la seva mare va ser ingressada a causa de la fibromiàlgia que pateix i que li provoca moltes molèsties, entre les quals sofreix cefalees, tensions i hèrnies a nivell lumbar i cervical, que l’han obligada a ingressar en diverses ocasions en un hospital.

Imatge d'arxiu de Maite Galdeano | Telecinco

 

Sofía Suescun va compartir a les xarxes un vídeo de la seva mare on anunciava la notícia: «M’acaben de treure mig litre de sang a l’hospital de Navarra per la meva greu malaltia i aviat, ja tinc moltes ganes, ho explicaré encara que pesi».

 

Així com ho va assegurar, «aviat s’assabentarà tota Espanya» de tot el que l’estaven fent sofrir. De moment, els seus familiars i amics li donen tot el seu suport per tal que millori com més aviat millor. Ara només resta esperar que l’exconcursant de ‘GH 16’ expliqui el que li ha passat.