Sofía Suescun i Alejandro Albalá deixen de seguir-se a les xarxes socials

La guanyadora de ‘Supervivientes’ segueix sense creure's a Alejandro Albalá

Sofía y Alejandro Albalá en 'Mujeres y Hombres y Vicevera'
Sofía i Alejandro Albalá a 'Mujeres y Hombres y Vicevera'. | Cuatro

La relació entre Sofía Suescun i Alejandro Albalá és una autèntica muntanya russa. Tot i que després de la final de 'Supervivientes' sembla que la guanyadora del programa de Telecinco estava disposada a donar una nova oportunitat a Albalá, ara la parella hauria descartat, definitivament, una possible reconciliació després que el jove se sotmetés al polígraf de ‘Sábado Deluxe’ i quedés demostrat que no li havia estat infidel.

No obstant això, Sofía no s'ho acaba de creure i continua pensant que Alejandro li ha sigut infidel. Així doncs, i davant d'aquesta pèrdua de la desconfiança, sembla que la ruptura de la jove parella és més evident que mai. De fet, els dos s'han deixat de seguir a les xarxes socials i han esborrat totes les imatges on sortien demostrant el seu amor. 

Per la seva banda, Sofía va deixar un missatge molt clar a Instagram després de publicar una fotografia amb el seu gos: «Els que mai diuen mentides». Una frase que va acompanyar de l'etiqueta «traïdors enrere». Unes paraules que demostren que Sofía hauria decidit tancar la porta a Albalá i començar una nova etapa de la seva vida amb els 200.000 euros que va guanyar de 'Supervivientes'. 

 

Los que nunca dicen mentiras #TRAICIONEROSATRÁS

Una publicación compartida de SOFIA (@sofia_suescun) el

El polígraf dona la raó a Alejandro Albalá

D'altra banda, cal tenir en compte que el polígraf de 'Sábado Deluxe' va donar la raó a Alejandro Albalá, desmentint els rumors d'una suposada infidelitat mentre la també guanyadora de 'gran Hermano' es trobava concursant a l'illa. «Veig que confies més amb la gent de fora que amb mi i fins ara el polígraf també m'ha donat la raó», li va deixar anar Alejandro.

«Has estat tres dies sense agafar-me el telèfon. Sincerament, hauré de ser jo el que s'ha de pensar si vull tenir contacte amb tu perquè crec que estàs buscant una excusa per alguna cosa i aquests tres dies que porto sense parlar amb tu ho he passat fins i tot malament perquè no ho entenia i estava molt segur que no havia fet res», va insistir l'exmarit de ‘Chabelita’.

Una altra suposada infidelitat d'Albalá

Durant el programa de Telecinco, els col·laboradors també van preguntar a Albalá si estava amb Sofía per diners, fet que va desmentir rotundament i que va acabar corroborant el 'polideluxe'. «Me n'alegro per ella, perquè ha guanyat i com més diners té millor per a ella. Jo no vull els seus diners», va insistir.

Malgrat tot, Sofía continua sense creure's Alejandro. De fet, Suescun va enviar-li un missatge a un dels col·laboradors dient-li que tenia proves de què Alejandro li havia estat infidel a Benidorm. Una informació, però, que Albalá va negar rotundament: «És molt fort. És la dona del meu representant, com m'he de ficar al llit amb ella? Si a més estava ell davant». Però sembla que per molt que Albalá continuï negant una per una les suposades infidelitats, Sofia no el creu i ha decidit posar punt final a aquesta aventura amorosa.


Comentaris

envia el comentari