Primer pla de Sofía Suescun

Sofía Suescun comunica la mort del seu millor company

Sofía Suescun ha explicat a les xarxes socials el dolor que sent per aquesta pèrdua

Sofía Suescun,  després del seu acomiadament a Mediaset, està centrada en la seva nova feina com a influencer i també en la seva vida personal. I precisament en aquesta última acaba de rebre un cop molt dur. Ha perdut algú molt important i especial per a ella: el seu gos Yako.

Fa uns dies ja va anunciar a les xarxes socials que la seva mascota estava molt greu i res no s'hi podia fer. Ara ha estat quan ha comunicat els seus seguidors que ha mort. Ho ha dit visiblement devastada.

Sofía Suescun, destrossada per la pèrdua

La guanyadora de GH i Supervivientes sempre ha estat un amant dels animals i, especialment, d'aquesta mascota. Per aquest motiu, fa dies que estava trista després de conèixer el seu greu estat de salut i que no es podia fer res per salvar-la. I així ho va explicar als seus seguidors a Instagram.

En concret, va compartir una foto fent un petó al seu gos i li va dedicar unes emotives i boniques paraules. Li va escriure: «Ja són 13 anys al teu costat. M'has vist créixer, has estat còmplice d'algunes males passades que fèiem quan tenia 14-15 anys».

«Vas ser la meva millor excusa per escapar-me amb tu en veure el noi que m'agradava i dir a la meva mare que és que el passeig s'havia allargat. Des de petitó fins avui segueixes sent tímid, sempre generós i respectuós amb els teus germans felins i canins que han anat entrant a casa».

Imatge de Sofía Suescun.
Sofía Suescun va comunicar fa dies l'estat greu de la seva mascota | Instagram: sofia_suescun

A més, va explicar que la situació del seu gos era molt difícil: «Aquestes últimes setmanes has donat una baixada increïble. Vas començar a perdre mobilitat, vam voler veure-ho com una cosa normal, et vam fer proves i, definitivament, ens van deixar clar que res no podria millorar. Ens van dir que seria per empitjorar fins que arribés el moment de deixar-te descansar en pau».

A això va afegir: «Tant de bo m'haurien ensenyat a l'escola a assumir un comiat etern, una mort com una cosa natural, sense patiment. Però em fa mal, em fa mal saber que aviat no et tornaré a veure més. T'estimo, Yako».

D'aquesta manera, Sofía deixava clar que la seva mascota estava passant els seus últims dies al costat d'ella. Ella està trencada de dolor per aquesta pèrdua tan gran, fins i tot, també ho ha demostrat a les stories del seu Instagram.

Allà ha compartit una foto del seu gos adormit i ha escrit: «I així te n'has anat, el meu petit. Aquí ja estava adormit pensant en com serà el nostre retrobament».

«Uns minuts abans d'això us juro que hi ha hagut un moment màgic per a mi on m'ha mirat de manera que pfff. No us podeu ni imaginar com ho he sentit i m'ha transformat el dolor automàticament en felicitat, increïble, de debò».

Per concloure ha dit: «Estic contenta de debò. Sé que descanses, que s'ha acabat el teu dolor i que el nostre amor serà infinit».

Sofía Suescun rep molts missatges de condol

L'excol·laboradora de Telecinco ha rebut molts missatges d'afecte i suport després de saber-se que el seu gos ha mort. I un ha estat del seu xicot, Kiko Jiménez. Aquest li ha dit: «Yako serà sempre etern, un company fidel disposat sempre a tot».

Sofía Suescún y Kiko Jiménez
Kiko Jiménez està sent un gran suport per a Sofía en aquests durs moments | Mediaset

Per la seva banda, Melodie Peñalver, concursant de La isla de las tentaciones, li ha escrit: «Ho sento tant. Són els millors companys de vida». I s'hi han sumat més condols de famosos com Sonia Ferrer, Omar Suárez o Miguel Frigenti.

Això sense oblidar que també ha rebut paraules boniques de molts dels seus seguidors. Aquests li han deixat missatges com: «No estem mai preparats. És un amor tan pur que t'acompanya sempre».