IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sofía Suescun, enxampada amb Kiko Matamoros després de trencar amb Alejandro

'Sálvame' ha publicat unes imatges del col·laborador i la guanyadora de 'Supervivientes' molt comprometedores

Sofía Suescun y Kiko Matamoros en el plató de 'GH VIP 6'
Sofía Suescun i Kiko Matamoros junts al plató de 'GH VIP 6' | La Coctelera

Ha estat Kiko Hernández qui va llençar aquesta notícia 'bomba' aquest dijous al plató de 'Sálvame'. Després de rebre una trucada, explicava que una font fiable li havia confirmat que Sofía Suescun i Alejandro Albalá ja no estan junts

Ràpidament, els col·laboradors i el públic van mostrar la seva sorpresa. Minuts abans, el programa ja havia deixat bocabadat tothom quan va ensenyar unes imatges de la guanyadora de 'Supervivientes' amb Kiko Matamoros. Aquest podria ser el culpable de la ruptura d'una relació, que fa només unes setmanes, semblava totalment consolidada.

 

Les compromeses imatges de Kiko Matamoros i Sofía Suescun

En el programa de Telecinco van compartir unes imatges de Matamoros i Sofía en un local d'oci nocturn de Còrdova, on se'ls podia veure en una actitud molt afectuosa i propera

Kiko Matamoros y Sofía Suescun cogidos de la mano en un local de Córdoba
Kiko Matamoros i Sofía Suescun agafats de la mà a un local de Córdoba | Telecinco

 

En aquestes, es pot observar com és Kiko qui agafa la mà de la jove navarresa i com li parla a l'orella. No només això, el pare de Laura i Diego Matamoros li toca l'esquena amb l'altra mà, provant d'apropar-la. El protagonista va negar qualsevol mena de relació amorosa o sexual dient que «hi ha una amistat i res més que una amistat». 

Kiko Matamoros agarrando de la mano a Sofía Suescun
Detall de les mans de Matamoros i Suescun | Telecinco

 

Matamoros nega haver flirtejat amb Suescun

La seva excusa per un apropament a la jove és que al local hi havia molt soroll, a més que tant Sofía com ell són molt afectuosos. Tot i això, un testimoni afirma que el seu flirteig va acabar a un reservat de la discoteca

Kiko Matamoros y Sofía Suescun acabaron en un reservado según un testigo
Un testimoni afirma que van acabar en un reservat  | Telecinco

 

L'exparella va continuar donant la seva versió dels fets: «Vam sopar a Casa Antonio, vam anar a l'hotel i cadascú va dormir a la seva habitació». Va explicar que havien coincidit a l'AVE i que Alejandro Albalá podia «estar tranquil».

Sofía va donar detalls a Belén Esteban 

Una de les companyes de programa de Kiko, Belén Esteban, va ampliar la informació, explicant alguns detalls que li va relatar Sofía. Segons la jove, ella tenia un 'bolo' en aquell local nocturn i va ser Matamoros, qui, per decisió pròpia, va anar a veure-la

Belén Esteban cuenta que Sofía le explicó su encuentro con Kiko Matamoros
Belén Esteban afirma que Sofía li va explicar el seu flirteig  amb Kiko Matamoros | Telecinco

 

La contundent resposta de Matamoros va ser: «Com he d'anar a Còrdova a veure a ningú!». Kiko va amenaçar de mostrar les seves converses telefòniques amb la guanyadora de 'GH 16'. 

És Kiko Matamoros el culpable de la ruptura?

Fins al moment, ni Sofía Suescun ni Alejandro Albalá s'han pronunciat sobre una possible fi de la seva relació. Per tant, desconeixem si Kiko Matamoros és el culpable i si aquest flirteig s'hauria produït amb una Sofía que ja era soltera. 

Sofía Suescun y Kiko Matamoros en uno de los debates de 'GH VIP 6'
La relació entre Kiko i Sofía podria ser la causa de la ruptura d'aquesta amb Alejandro Albalá  | La Coctelera

 

Matamoros va reconèixer que Suescun li sembla una noia molt maca però que entre ells no hi va haver «res de res». Tot i això, les seves paraules no van ser prou contundents perquè realment es pugui afirmar que es van embolicar. 


Comentaris

envia el comentari