Sofía Suescun, guanyadora de 'GH 16', protagonitza la portada d''Interviú' i una entrevista plena de crítiques

La jove no ha dubtat d'atacar a Alba Carrillo i Ylenia
Sofía Suescun, posant a 'Interviú'. | Interviú

 

Sofia Suescun, guanyadora de 'Gran Hermano 16', ha posat nua per a la popular revista 'Interviú'. La jove de Pamplona ja havia mostrat els seus encants públicament a les xarxes socials, encara que aquesta ha estat la primera vegada que posava despullada. La noia, va ser una de les concursants més revolucionàries del 'reality' de Telecinco, i des que va participar en ell, s'ha convertit en un fenomen viral. Encara que, en principi, reconeixia que la seva vocació era la de la psicologia, ara assegura que: «La tele m'encanta, encara que no estic segura de veure'm com a periodista. Un dia vull una cosa i al dia següent canvio d'opinió».

En l'entrevista per a la revista, Suescun assegura: «Jo ho he estalviat tot i no m'he gastat res. He conegut a molts que ho malbaraten tot». La noia, que també ha estat tronista a Mujeres y Hombres y Viceversa', no dubta a atacar a aquells que malgasten els diners i que no valoren quant costa guanyar-los. Per aquest motiu, Suescun assegura no poder aguantar a Alba Carrillo, de la qual diu: «És una 'pija' consentida. És la típica que busca un home que la mantingui de per vida».

 

A més, Suescun també dedica unes paraules a la seva arxienemiga a 'Gran Hermano', Ylenia. «Aquesta noia no és dolenta, però té un petit desequilibri al cap» explica de la que, al principi, va ser la seva amiga de l'ànima. Als seus 20 anys, també vol deixar clar que se sent «de deu, a nivell econòmic, de salut i d'amor», assegura que li encantaria participar en la pròxima edició de 'Supervivientes' i afirma: «Encara no han vist el meu costat salvatge ».

 

La portada d''Interviú' protagonitzada per Sofía Suescun | Interviú