IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Del menyspreu al «magreig màxim»: Sofia Suescun i Hugo Paz resolen diferències a 'Supervivientes'

Els dos 'viceversos' han passat dels insults a la passió en qüestió de pocs dies

Hugo y Sofía en 'Supervivientes'
Hugo Paz i Sofía Suescun a 'Supervivientes' | Telecinco
 

És la història sense fi. Una relació digna de telenovel·la que sembla una muntanya russa amb tantes anades i vingudes. Sí, estem parlant de Sofia Suescun, guanyadora de 'Gran Hermano' i Hugo Paz, conegut per ser pretendent i 'tronista' al programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

L'encarregada de desvetllar el seu secret ha estat la recentment expulsada de 'Supervivientes' Melissa Vargas. No se sap si ho ha fet per compromís amb el programa, o simplement per no caure massa ràpid en l'oblit. El cas és que l'altre dia va visitar 'Mujeres y Hombres y Viceversa' en qualitat 'd'ex-pretendenta' de Suso, i va soltar la bomba que tothom feia dies que esperava sentir.

«Estava veient com movia la mà» afirma la jove

Tot va començar quan van prendre la decisió de dormir en parelles. En un primer moment, «Hugo no volia compartir una estoreta amb Sofia», però a mesura que avançava la nit va anar canviant d'opinió. «Veig com els dos comencen a flirtejar moltíssim» confessa Vargas, fins que al cap de poc «Sofia va pujar a l'estoreta d'ell».

Sofía Suescun y Hugo Paz
Sofía Suescun i Hugo Paz | Instagram
 

Per saber la resta, n'hi ha prou amb deixar volar la imaginació. Els dos joves van anar pujant la temperatura de l'illa, fins que finalment «ella li fica la mà a tot el tema i comencen a magrejar-se». I malgrat que Vargas no ha donat més detalls de com va acabar la nit, coneixent la passió que sempre ha existit entre Hugo i Sofia no cal trencar-se massa el cap.

Els dos han entrat al programa amb parella

Amb aquests fets s'obre un altre capítol de la tempestosa relació dels 'viceversos', ja que a l'inici del programa els dos tenien parella. Sofia mantenia una relació amb Alejandro Albalá i Hugo va entrar quan estava coneixent a una 'persona especial'.

Malgrat que el gadità ha dit que frenarà la situació abans que vagi a més, certament no sabem quin és el pensament de la seva xicota, però el transcurs dels esdeveniments no fan presagiar bones notícies. Us imagineu que al final acaben tornant junts a la fi de 'Supervivientes'? En cas que fos així, poques persones es sorprendrien, perquè tots sabem com els hi agrada marejar la perdiu a aquest parell.


Comentaris

envia el comentari