ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Sofia Suescun, sobre el seu pare: «Pegava la meva mare i gairebé la mata»

Suescun no s'ha amagat per fer una confessió que va deixar tothom bocabadat

Sofía Suescun ha concedido una entrevista a la revista 'Lecutras'
Sofía Suescun, a la portada de 'Lecutras' | Lecturas

Sofía Suescun és una de les cares més controvertides de 'Supervivientes'. La popular extronista de 'Hombres y mujeres y viceversa' ha protagonitzat moltes de les històries més rocambolesques de l'illa i sembla que aquesta té la voluntat de seguir sent notícia fora de l'univers Telecinco. 

Precisament per això, doncs, Suescun ha deixat tothom bocabadat amb les darreres revelacions que ha fet a la revista 'Lecturas'. I és que d'entre moltes altres coses, Suescun ha explicat que el seu pare era alcohòlic i que va viure un autèntic infern a casa seva durant la seva infància

El seu pare, alcohòlic, «pegava a la meva mare i gairebé la mata»

Ha estat la impactant i duríssima declaració de la col·laboradora de Telecinco. A través d'una entrevista al detall a la revista citada, Suescun ha revelat moltes de les coses que li han passat al llarg d'una infància, que distava molt de la vida que duu actualment «la reina dels realities».

Suescun, en aquest sentit, ha fet referència a la fibromiàlgia que pateix la seva mare, Maite Galdeano. I sobre aquesta, de fet, Suescun ha explicat que va ser víctima de grans abusos per part del pare de la seva filla. «El maltractament que va patir des que el meu pare la va deixar embarassada i tot el que la meva mare ha hagut de patir... Sempre ha tingut una manca d'amor i, en aquesta ocasió, per part de la persona que estimava».  

Sofía Suescun
Sofía Suescun, a 'Supervivientes'   | Telecinco

En aquest sentit, doncs, Suescun feia al·lusió al fet que potser l'experiència de la seva mare l'hauria pogut afectar amb les seves relacions. «Podria ser que tot el que va passar amb la meva mare m'afecti a mi i aquest sigui el motiu de la meva desconfiança amb els nois». 

«La meva vida ha estat pitjor que a l'illa»

Finalment, Suescun feia referència al fet que la seva experiència a 'Supervivientes' havia estat d'allò més gratificant i que, en comparació amb el que havia hagut de patir de petita, havia passat un «bon tràngol».

«La meva vida ha estat pitjor que a l'illa de ‘Superviventes’», ha clos Suescun en una entrevista que no ha passat inadvertida per ningú. 


Comentaris

envia el comentari