La inesperada notícia que acaben de donar Sofía Suescun i Kiko Jiménez

La parella ha pres una decisió que ha sorprès tothom

Kiko Jiménez i Sofia Suescun
Kiko Jiménez i Sofía Suescun han donat una notícia inesperada | Instagram

La relació de Sofía Suescun i Kiko Jiménez sempre ha estat plena d'alts i baixos. Sobretot després del pas d’ell per ‘GH VIP’ i dels rumors que l’han acostat a Estela Grande amb qui va compartir una gran amistat dins la casa de Guadalix. Tanmateix, aquesta muntanya russa entre la parella està a punt d'arribar a la seva fi i no perquè trenquin, més aviat tot el contrari. Sofía i Kiko acaben d'anunciar en la revista 'Lecturas' que es casen, arribant a l'estabilitat definitiva.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una boda molt inesperada

Tot i no portar gaire temps junts, Sofía i Kiko ho tenen clar i el seu amor és tan intens que han decidit fer un pas decisiu en la seva relació i convertir-se en marit i muller. Així, Kiko ha explicat a la citada revista: «Estem millor que mai. Som tan feliços que li he proposat que ens casem en una cerimònia per algun ritu especial en un lloc paradisíac», d’aquesta manera trenca completament amb els rumors que el vinculaven amb Estela Grande.

A més, per si no fos prou, la parella també ha confessat que voldrien ser pares i tenen clar que formaran una família en un futur pròxim. Ara per ara ja viuen junts i en els pròxims mesos prepararan les noces que tant desitgen. En aquest sentit, Sofía ha afegit: «Si encara no m'he quedat embarassada és perquè estic prenent una medicació per a la pell, i no puc fins que acabi el tractament».

Segons han explicat Sofía i Kiko durant l’entrevista, el que ha passat amb Estela Grande ha estat tot una prova de foc que han aconseguit superar i els ha enfortit com a parella. Així, la parella té molt clar que volen estar junts, ja que estan fets l’un per l’altre i el següent pas en la seva relació és passar per l’altar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por SOFIA (@sofia_suescun) el


Comentaris

envia el comentari