Sofía Suescun i Kiko Matamoros, un idil·li rere les càmeres

Una sèrie de gravacions mostren com el col·laborador de ‘Sálvame’ i la guanyadora de ‘GH’ festejen pels passadissos de Telecinco

Kiko Matamoros y Sofía Suescun durant una gala de 'Gran Hermano VIP'
Kiko Matamoros i Sofía Suescun van asistir a la gala de 'Gran Hermano VIP' | Europa Press

Just abans de l’estrena de ‘GH DÚO’, el programa ‘Sálvame’ ha difós imatges d’una de les seves participants, Sofía Suescun, coquetejant amb el seu amic Kiko Matamoros pels passadissos de Telecinco. Segons informa ‘La Coctelera’ entre tots dos, més enllà d'haver-hi una gran amistat, hi ha quelcom més i que traspassa els habituals relats amorosos del canal de Mediaset.  

Festejant pels passadissos

Es desconeix si ambdós eren conscients que estaven sent gravats, i van decidir avivar els rumors passats d’una possible relació, o si tot va fluir de forma natural. El que és cert és que a ‘Sálvame’ li va anar com l’anell al dit tenir com a convidada a Maite Galdeano, la mare de Sofía Suescun, per mostrar-li les imatges de la seva filla flirtejant amb el col·laborador.

  • Informació relacionada: Sofía Suescun i Alejandro Albalá, quarta parella confirmada de 'GH DÚO'

El vídeo sembla estar gravat des d’un mòbil, i s’intueix que la persona que el grava està amagada darrere d’un objecte o persona per evitar ser descoberta. Kiko apareix parlant relaxadament amb la guanyadora de ‘Supervivientes’ i porta un micròfon a la mà. No se sap si estaven en meitat d’un descans d’alguna entrevista o de secció de ‘Sálvame’.

Sofia y Kiko tonteando en los pasillos de Telecinco
Sofia i Kiko van ser gravats en els passadissos de Telecinco | Telecinco

Realitat o muntatge?

Les sospites sobre si és un muntatge sorgeixen quan, en diversos moments de la gravació, el col·laborador dirigeix la mirada cap a l’objectiu de la càmera que està gravant «d’incògnit». Kiko, tot seguit, li posa la mà a Sofía sobre l’espatlla per aproximar-se a ella. La jove li treu ràpidament la mà i marca distàncies. Mila Ximénez, participant del programa, recordava que Kiko sempre ha dit que «Sofía li posa». En canvi, la guanyadora de ‘Supervivientes’ assegura que tot és un joc i ella decideix quan parar.

Paz Padilla no va desaprofitar l’ocasió de tenir a Maite Galdeano per preguntar-li si creia que existia un flirteig en les imatges de la seva filla: «Per res. Em sembla una relació de companys, una amistat bona que comparteixen perquè estan junts en els platós, però no veig més enllà». L’ex de Makoke ja ha reconegut anteriorment que li agradaria tenir alguna cosa amb Sofía, però tal com puntualitzava Maite, «una cosa és el que se somia i una altra el que es pot».

  • També et pot interessar: Sofía Suescun es despulla a les Canàries per «desconnectar»

 

La teoria de Rafa Mora

El col·laborador Rafa Mora presumeix de conèixer a la guanyadora de ‘GH’ per haver coincidit amb ella en vàries ocasions. «Sofía és una noia espectacular però li encanta agradar fins l’extrem. Si hi ha cinquanta homes, es vol lligar als cinquanta i quan es tornen bojos, se’n va i ells es queden esperant que torni. Ho sé perquè he anat a moltes festes amb ella».

Rafa Mora colaborador de 'Sálvame'
Rafa Mora, col·laborador de 'Sálvame', assegura conèixer molt bé Sofía Suescun | Telecinco

 

La teoria de Rafa Mora sobre la parella Sofía-Kiko és d’una possible manipulació per part de l’ex d’Alejandro Albalá: «Sofía va intentar jugar però amb Kiko, que té més nits que Batman, la nit els va confondre». Matamoros és un vell expert i no és fàcil de manipular i manejar com en té costum Suescun.


Comentaris

envia el comentari