Sofía Suescun podria haver mantingut una relació amb Marco Asensio quan estava amb Alejandro Albalá

Hugo Paz ha assegurat que ella mateixa va confessar haver mantingut una relació amb un futbolista del Reial Madrid
Sofía Suescun hauria mantingut una relació amb Marco Asensio | Cedida

 

Molt s'està parlant aquests dies sobre la vida amorosa de Sofia Suescun, especialment sobre la seva relació amb Alejandro Albalá, que ha passat per alguns altibaixos arran de la participació de la jove a 'Supervivientes'. Sembla, però, que a la vida amorosa de Sofia no només hi cap Albalá, i no, tampoc parlem del seu ex Hugo Paz.

 

I és que ha sorgit el rumor que la jove podria haver tingut algun tipus de relació amb el futbolista del Reial Madrid Marco Asensio. De fet, és un rumor que ja va sorgir fa algun temps però que es va acabar dissipant. Ara ha tornat a agafar força després d'unes incendiàries paraules de l'ex de Suescun, Hugo Paz.

Sofía Suescun podria haver enganyat Alejandro amb Marco Asensio

Segons 'Informalia', abans d'entrar a 'Supervivientes', Hugo va deixar una confessió important: «Vaig tenir una conversa telefònica i ella em va dir que va mantenir una relació amb un jugador professional del Reial Madrid, estant amb Alejandro Albalá». Malgrat que no especifica de quin futbolista es tracta, tots assenyalen al jove madridista Marco Asensio.

Marco Asensio podria haver estat amb Sofía Suescun | Diario Gol

 

La mateixa mare de Sofia, Maite Galdeano, sempre ha deixat clar que el que vol per a la seva filla és un futbolista que «la mantingui». «La meva filla hauria d'estar amb un famós o un futbolista», assegurava Maite. Malgrat que la relació entre tots dos mai s'ha confirmat, els rumors no deixen de ser una constant.

La complicada vida amorosa de Sofía Suescun

Aquesta suposada relació, o 'trobada amorosa' entre la concursant de 'Supervivientes' i el futbolista, hauria succeït quan Sofia ja estava amb Alejandro, fet que complica més les coses en la relació entre tots dos, una relació que ara mateix no està clar si existeix o no.

Fa tot just un mes que Albalá donava per finalitzada la seva relació en directe mentre Suescun es trobava a 'Supervivientes', després de veure-la coquetejant amb un dels concursants del programa, Logan. Després de la dràstica decisió, Alejandro assegurava que no tot estava perdut entre ells, però l'aparició d'Hugo Paz a l'illa va tornar a complicar-ho tot.

Alejandro Albalá i Sofía Suescun | Cedida

 

Després de tot, les paraules de la concursant expulsada Saray Montoya afegien més llenya al foc. Saray assegurava que la ruptura de la parella havia estat un muntatge i que tots dos seguien encara junts. De moment, no es pot confirmar res al 100%.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris