Sofia Suescun

Sofía Suescun està preocupada per la química entre Kiko i Estela Grande

La de Pamplona no pot evitar admetre que hi ha molt bona relació entre la seva parella i la dona de Diego Matamoros

La relació entre Kiko Jiménez i Sofía Suescun va començar molt forta aquest passat estiu.  Ara bé, sembla que l'entrada de l'ex de Glòria Camila a la casa de 'GH VIP 7' ha fet trontollar els fonaments d'aquesta història d'amor.

Almenys així es desprèn de les imatges que arriben directes des de Guadalix de la Sierra, les quals mostren l'elevada complicitat entre Kiko i Estela Grande, dona de Diego Matamoros. 

Una evidència que no es pot negar

Alguns companys de la casa com Mila Ximénez i el mestre Joao, ja comencen a adonar-se de la química existent entre els dos i, de fet, la periodista de 'Sálvame' s'ha atrevit a dir que: «Estan saltant espurnes. Ho tindran complicat, però és molt bonic. I inevitable». Per la seva banda, el mestre Joao ha assegurat que finalment aquesta parella estarà junta. Davant aquesta situació, el presentador del debat del programa, Jordi González, no va poder evitar preguntar per la mateixa a Suescun.

Amb una sorprenent sinceritat, la parella de Kiko va dir que: «Està clar que no es pot negar l'evident: jo crec que s'agraden, que hi ha complicitat. És important tenir un suport en el concurs». Tanmateix, va admetre estar «confusa, però confio en Kiko, malgrat això és evident que els dos s'agraden i que estan molt bé junts».

Kiko Jiménez a GH
Kiko Jiménez i Estela Grande tenen una evident bona relació | Telecinco

 

La preocupació de Kiko

Finament, el mateix Kiko ha començat a notar que la seva bona relació amb Estela podria estar traspassant les pantalles i, per aquest motiu, es va encarregar de deixar clar que: «Em crea certs nervis que a fora es pugui mal interpretar. Si jo em porto bé amb una persona, no l'apartaré perquè sigui molt guapa i es vagi a mal interpretar». Així doncs, ara només queda estar atents per saber com evoluciona aquesta relació que podria donar molt a parlar i que, des d'un bon inici, trencaria amb altres dos aparentment estables.

Sofía Suescun al debat
Sofía es va mostrar preocupada per la complicitat de la parella | Telecinco

 

També et poden interessar...

  • Sofia Suescun desmenteix els rumors d'embaràs
  • Sofia Suescun explica que Kiko Jiménez passa la nit a comissaria