Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Sofía Suescun confessa els problemes de salut que pateix en una part del cos

La col·laboradora està preocupada i ho ha donat a conèixer als seus seguidors a les xarxes

La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta
Sofía Suescun confessa els problemes de salut que pateix en una part del cos | Telecinco

Sofía Suescun s'ha convertit en una de les cares més conegudes de Telecinco, un fet que ha provocat que aconsegueixi una llarga llista de seguidors a les xarxes socials. En concret, la que va ser guanyadora de 'GH 16' i 'Supervivientes 2018' compta amb més d'1,2 milions de fans a Instagram.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Amb aquests comparteix tots els aspectes de la seva vida, i és que, tant és així, que ara els ha revelat un problema de salut que té i que li preocupa bastant. Exactament els ha explicat que té una infecció en un dels seus pits, que li està causant molt dolor.

El seu problema en un pit

A través de les 'stories' del seu compte a Instagram és com Sofía Suescun ha revelat l'assumpte que li preocupa. Així, ha explicat que «Estic una mica ratllada amb un pírcing que em vaig fer al mugró fa ja gairebé dos anys. No acaba de curar-se i em fa mal sempre».

De la mateixa manera, no ha dubtat a exposar als seus seguidors que està encantada amb l'esmentat pírcing, però sembla que s'està plantejant seriosament el fet de treure-se'l per sempre a causa del dolor que aquest li provoca.

Això sí, abans de prendre una determinació en qüestió, ha volgut preguntar als seus fans si els ha passat el mateix, ja que ha volgut conèixer els seus testimonis per si a algú li havia passat alguna cosa similar i li donava una solució.

És més, ha optat per saber si tenen algun truc per poder acabar d'una vegada per sempre amb aquesta infecció que té en un dels seus mugrons. Encara que, de moment, no ha tornat a parlar d'aquesta qüestió que li preocupa en xarxes socials. Per tant, no sabem si és perquè ja ha aconseguit solucionar o perquè no li han donat remeis.

No és l'únic problema de salut que ha tingut

Amb aquesta infecció en el seu pit, Sofía Suescun torna a tenir problemes relacionats amb la seva salut, i és que en els últims mesos són diversos els que ha tingut. Així, per exemple, fa uns dies no va dubtar a compartir amb els seus seguidors que havia hagut d'acudir amb el seu xicot  (Kiko Jiménez) a urgències.

El motiu? Que els dos es trobaven fatal després d'haver estat de sopar amb Maite Galdeano i la seva parella (Remí). Semblaria que el marisc que van menjar els hi va poder passar factura i els va ocasionar vòmits i dolors estomacals. Però, afortunadament, tot va quedar en un ensurt i després d'una mala nit es van recuperar.

De la mateixa manera, no podem passar per alt que la col·laboradora també ha reconegut que pateix bruxisme. Una situació que arrossega des de fa anys i que ha intentat solucionar en els últims mesos. Mostra d'això és que va exposar en xarxes que «he d'injectar-me 'Botox' a la zona del masseter».

Així és com se li ha indicat que pot acabar amb els problemes dentals que està patint per aquesta situació. És més, també se li ha establert que possiblement així aconseguiria posar-li fi als mals de cap i de coll que pateix per això.

No tot són problemes

Encara que la seva salut s'ha vist ressentida últimament per diferents motius, no tot és negatiu en la vida de Sofía Suescun. Així, cal destacar que està vivint una etapa feliç amb el seu noi, amb el qual recentment ha complert dos anys de relació.

A més, continua treballant com a col·laboradora al programa 'Ya es mediodía', presentat per Sonsoles Ónega a Telecinco. I a això, cal afegir que segueix potenciant la seva faceta com a 'influencer' alhora que està molt il·lusionada amb la decoració de casa seva.