Així és Sofía Suescun, reina dels 'realities' de Telecinco

Amb només 22 anys ha guanyat un 'Gran Hermano' i un 'Supervivientes' i s'acaba d'estrenar com a concursant de 'GH Dúo' amb el seu ex
Sofía Suescun, reina dels 'realities' de Telecinco | Telecinco / Adasat Barroso (@adasat)

 

Amb només 22 anys, Sofía Suescun és una de les estrelles més cotitzades de Mediaset. El seu pas pels 'realities' amb més èxit de la cadena, com 'Gran Hermano' o 'Supervivientes', dels que ha resultat guanyadora, l'han convertida en un personatge mediàtic de primera línia. 

 

Els seus embolics amorosos amb personatges com Suso Álvarez, Hugo Paz o Alejandro Albalá en tenen part de culpa, i també els seus posats pujats de to a revistes com 'Interviú' o 'Primera Línea'. Però en gran part, el caràcter extravertit de Sofía és el que ha captat totes les atencions. Tot i ser titllada de tímida, ha demostrat no ser-ho entrant a qualsevol polèmica. 

 

 

 

Sofía Suescun Galdeano va néixer a Pamplona (Navarra) un 4 de juliol de 1996. Els seus pares eren molt joves i es van separar quan ella encara era molt petita, pel que s'ha criat sempre amb la seva mare, Maite Galdeano, també cara coneguda de Telecinco

 

Salta a la vista que és una noia d'idees fixes i molt tossuda. Però pocs saben que va començar la carrera de filosofia, tot i que es desconeix si finalment va arribar a acabar-la. Abans de fer-se famosa es va dedicar uns anys a la gimnàstica rítmica i ha treballat també com a model, amb els seus 1,73 metres d'alçada.

 

 

 

 

El 'boom' sense fi de Sofía a Telecinco

Sens dubte el 2005 va ser el seu any. L'edició especial de Gran Hermano, la que van anomenar dels secrets, seria la plataforma perquè saltés a la fama de ple. Van entrar mare i filla sense que ningú sabés que ho eren, tot i que el secret no tardaria a ser descobert. Curiosament, la mare va ser la primera expulsada i ella, la guanyadora, última d'abandonar la casa de Guadalix amb el maletí a les mans. S'enduia ni més ni menys que 300.000 euros de premi.

 

Va passar també per 'Mujeres y Hombres  y Viceversa' de Telecinco en un intent per trobar l'amor i en va sortir enamorada d'Hugo Paz, amb el que viuria una història d'amor i convivència intensa, però de curta vida. 

Sofía Suescun a 'Supervivientes' | Telecinco

 

El següent salt va fer-lo ben lluny l'any passat de la mà del reality 'Supervivientes'. Va tornar a conquerir l'audiència i es va endur el premi de nou, protagonitzant pel mig polèmiques sentimentals que van desestabilitzar la relació formal que en aquell moment mantenia amb Alejandro Alabalá. 

Però sembla que l'època daurada de Sofía a televisió no té fi. La jove acaba d'emprendre un nou repte de Mediaset com a concursant del nou 'GH Dúo', on concursa precisament amb Albalá. 

 

 

A més, Sofía no vol que el món de la música se li resisteixi i ja ha donat els seus primers passos per evitar-ho publicant el seu primer single 'Muévelo', molt acollit i alhora criticat per fans i detractors seus respectivament. 

 

Fotos pujades de to a Interviú i al seu Instagram

Sofía ha demostrat que s'atreveix amb tot i que no té complexes a l'hora de mostrar el seu cos. En diverses ocasions revistes com 'Interviú' o 'Primera Línea' han publicat fotografies seves sense roba. La noia aixeca passions, també a Instagram (@sofia_suescun), on publica algunes d'aquestes fotografies 'hot' combinades amb d'altres amb les seves mascotes o dels seus 'looks'. I per la polèmica, utilitza el Twitter (@sofiasuescun). Sap, en definitiva, com estar en boca de tothom. 

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris