rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sofia Suescun hauria mantingut relacions sexuals amb Marco Asensio

El polígraf de 'Sábado Deluxe' confirma que ha enganyat Alejandro Albalá amb un futbolista del Reial Madrid
Sofía Suescun a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Sofía Suescun no deixa de ser notícia, les polèmiques que contínuament es creen en el seu entorn i les contradiccions en les quals ella mateixa entra, fan que tothom en parli. Aquest cop la guanyadora de 'Supervivientes' ha anat més enllà, en comptes de fer unes simples declaracions, s'ha atrevit amb el polígraf de 'Sábado Deluxe'. Una cosa que potser no va pensar massa bé abans d'acceptar, ja que, segurament, en un futur se'n penedirà.

 

La gran notícia que ha confirmat el polígraf ha estat una de la qual ja es portava molt de temps parlant, Sofía Suescun ha mantingut relacions sexuals amb un jugador del Reial Madrid, un futbolista que podria ser Marco Asensio, tot i que això no s'ha confirmat. Potser la també guanyadora de 'Gran Hermano' pensava que mentiria prou bé per a ocultar tan gran secret, però el cert és que ara ha passat de ser un rumor a ser un fet confirmat.

 

Alejandro Albalá confirma les seves sospites

Ara per ara Sofía Suescun es troba en una relació amb Alejandro Albalá, tot i que no és d'estranyar que després d'aquesta confirmació, la parella es torni a trencar -tots dos han protagonitzat ja moltes ruptures i reconciliacions-. Per aquest motiu, és previsible que la seva relació d'amor no acabi massa bé.

 

Sofía Suescun i Alejandro Albalá a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Cuatro

 

De fet, fa només uns dies tots dos ja van protagonitzar una forta discussió als passadissos de Mediaset. Com sempre, Albalá mostrava com no acaba de fiar-se de la seva parella i la culpava d'estar aprofitant-se d'ell per aconseguir estar present contínuament en l'escena mediàtica.

 

Després d'això, ara ha arribat un nou i dur cop per Albalà. Les sospites que hi havia sobre la jove s'han confirmat, i ho ha fet ella mateixa en acceptar passar pel polígraf de 'Sábado Deluxe'. Alejandro pot estar ara segur que Sofía li ha sigut infidel, tenint relacions sexuals amb un altre home.

 

Sofía Suescun, amb un jugador del Reial Madrid

La pregunta era clara, havia o no mantingut Sofía Suescun relacions amb un jugador del Reial Madrid. La resposta per part d'ella també va ser clara, «no», però el polígraf no ho tenia tan clar. L'aparell es va encarregar de desmentir el que Suescun acabava de respondre deixant clar així que la guanyadora de 'Supervivientes' sí que hauria tingut relacions amb un futbolista de l'equip blanc, tot i que ella ho seguia negant.

 

El dubte ja només resideix en qui haurà estat aquest home amb qui Sofía ha mantingut relacions sexuals, encara que és evident que tot apunta al jove Asensio. Fa només unes setmanes Rafa Mora confirmava que hi hauria tres jugadors, que van participar en el Mundial de Rússia, que podrien haver estat amb la jove.

 

Sofía Suescun podria haver mantingut relacions amb el futbolista Marco Asensio | Cedida

 

D'aquests tres futbolistes només va dir el nom de dos, el del davanter d'Uruguai i jugador del París Saint Germain, Edison Cavani, i el del migcampista ofensiu del Reial Madrid, Marco Asensio. Ara, amb aquesta nova confirmació, tots els indicis fan pensar que podria ser l'espanyol la persona amb qui ha estat Sofía, de fet, fa temps ja van sorgir rumors sobre aquest fet, tot i que mai s'han arribat a confirmar.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris