IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Descens molt marcat pel que fa als contagis de Covid-19 a Espanya, però sumem 217 morts

Sofia Suescun revela els maltractaments a què va estar sotmesa la seva mare

La concursant de 'GH DÚO' va relatar l'horror que va viure i com un dia el seu pare va estar a punt de matar Maite Galdeano d'una pallissa

Sofía Suescun a 'GH DÚO'
Sofia Suescun segueix concursant a 'GH DÚO' | TELECINCO

Sofia Suescun s’ha sincerat sobre el seu passat més turbulent a l’última gala de ‘GH DÚO’. La concursant, que ha tornat a entrar a la casa de Guadalix, desvelava a 'la corba de la vida' el passat dimarts, la vida tan dura que han hagut de passar ella i la seva mare a causa dels maltractaments que Maite Galdeano va patir a mans del pare de Sofia Suescun.

Sofia va decidir narrar episodis especialment traumàtics de la seva infància i va mostrar una faceta molt íntima, allunyada de la façana més grollera a la qual té acostumats als espectadors; la concursant més polèmica va relatar, amb tota cruesa de detalls, com va viure els maltractaments i pallisses que sofria la seva mare.

 

El seu pare quasi mata la seva mare

Tot i que anteriorment, Maite Galdeano i Sofia Suescun ja havien fet referència a la inexistent relació amb el seu pare, mai havien sortit a la llum episodis com els que va explicar Sofia: «Tinc imatges al meu cap molt dures i molt fortes que no se m'esborren i segurament expliquen algunes de les carències que puc tenir».

Sofia narrava un record de quan tenia 6 anys: «Recordo perfectament un moment en què la meva mare i el meu pare estaven discutint moltíssim i vaig haver de veure la meva mare com acabava arrossegada per terra. Horrorós. La meva mare va estar a punt de morir aquell dia. Gràcies al fet que va poder escapar-se, la meva mare està viva avui dia», explicava Sofia entre llàgrimes.

 

Sofía Suescun a 'la corba de la vida'
Sofia Suescun a 'la corba de la vida' | TELECINCO

 

La guanyadora de 'Supervivientes' també va tenir unes paraules pel seu pare, amb qui ja no guarda relació: «Ho sento si m’està escoltant, que es foti. Jo no sento res per aquell home».

A més a més, Sofía va explicar com un cop separats els seus pares, un jutge la va obligar a veure el seu pare en contra de la seva voluntat: «Un jutge va decidir obligar-me a veure aquesta persona tan menyspreable. Ho passava malament cada cap de setmana. Moltes de les meves reaccions i actituds d’ara tenen en allò la seva explicació».

Maite Galdeano llança un missatge optimista

Les experiències tan dures que han viscut juntes, han dut a mare i filla a tenir una relació molt forta amb un vincle molt especial. A més a més, Sofia va revelar que durant una època van haver de viure en un centre per a dones maltractades per poder estar lluny del seu pare.

Maite Galdeano escucha el testimoni de la seva filla
Maite Galdeano escolta el testimoni de la seva filla | TELECINCO

 

Maite Galdeano, que escoltava atenta la seva filla des del plató de Telecinco, va afirmar que moltes vegades es va amagar sota el llit de la seva filla per evitar les pallisses del seu home. És per això que va voler animar totes les dones maltractades a reconduir la seva situació i denunciar: «Es pot sortir i s'ha de sortir, per molt que t'anul·li un home, som capaces».
 

Comentaris

envia el comentari