Primer pla de Sofía Suescun

Sofia Suescun destapa la persona que va convertir la seva infància en un malson

Sofia Suescun ha viscut moments que prefereix no recordar

Sofia Suescun s'ha adaptat força bé a la seva vida lluny de la televisió. No li ha quedat més remei que fer-ho, passat el temps que Suescun era la rutilant estrella de Telecinco. Guanyadora de dos realities, la jove estava a tots els embolics i no havia plató que se li resistís.

A més de fer-se famosa, va popularitzar també la seva mare, Maite i el seu germà Cristian i tots els draps bruts familiars es van anar dirimint davant de les càmeres.

Sofia estava imparable i, a més de la televisió, controlava també les portades de les revistes al seu gust. Lecturas es va convertir en el seu mitjà de referència per desentranyar tots els secrets de la seva família. Sempre amb un xec pel mig, és clar.

El seu debut presentant a Telecinco no va funcionar i els seus aires de grandesa i exigències van fer que Telecinco se'n cansés, o ella de Telecinco, mai no ha quedat clar. La qüestió és que un dia se'n va anar i mai més no ha tornat.

La seva parella actual, Kiko Jiménez, n'ha pres el relleu. L'ex de Gloria Camila Ortega sí que és una cara habitual a la televisió, mentre que Sofia es dedica a arreglar el seu luxós xalet. També és molt activa a Instagram, amb desenes de col·laboracions i campanyes publicitàries i deixa veure's poc als actes públics i festes.

Ha fet un gir radical a la seva imatge pública i vol centrar-se a ser influencer, sense més ni més. Té 1,3 milions de seguidors a Instagram i forma part del catàleg d'influencers de l'empresa de Dulceida. 

Tot i la seva vida actual, no sempre ha estat tot tan de color de rosa.

Un fet que ha explicat amb detalls i que continua turmentant-la és la relació amb els progenitors. Així doncs, un dels aspectes més controvertits amb què Sofia s'ha enfrontat ha estat la separació dels seus pares. Més concretament, ella ha criticat el seu pare, Carlos.

Cristian Suescun i Sofia Suescun
Sofia Suescun va tenir una relació complicada amb el seu germà per culpa del seu pare. | La Noticia Digital

Sofia Suescun va tenir una mala infància familiar

Sofia se sincerava a Lecturas i a GH VIP sobre la seva infància. «Malgrat la meva curta edat, tenia 6 o 7 anys, tinc les imatges guardades al cervell. Pot ser que tot aquest mal que el meu pare va fer a la meva mare provoca que tingui aquesta desconfiança amb els nois, por que em pugui passar a mi, perquè ja sé què és».

Sofia assegura que el seu pare, una vegada ja separat de la seva mare «em recollia borratxo al cotxe i el pla era anar a un altre bar a seguir posant-se més borratxo. Jo sortia del bar i m'estirava en un banc a esperar».

Aquest és un dels motius pels quals Sofia avorreix el tabac i l'alcohol. «Aquell alcoholisme era el que el portava a ser agressiu i a pegar la meva mare. A mi no m'ha posat mai una mà a sobre».

Segons Sofia, aquestes no eren les úniques addiccions del seu pare: «tinc la imatge gravada de com gastava els diners a la màquina escurabutxaques». A més, afirma, en relació amb la seva mare que «el maltractament que va patir des que la va deixar embarassada, aquesta falta d'amor que ha tingut sempre, és el detonant perquè ella sigui així».

Sofia Suescun i el moment més feliç de la seva infància

La influencer assegura que el moment més feliç de la seva vida va ser amb 15 anys, quan li van donar permís per no haver d'anar més amb el seu pare.

«Per fi em van escoltar. Tal com anava complint anys, entenia que em feien anar amb una persona que pegava la meva mare i gairebé la matava. M'obligaven, venia la policia a casa a buscar-me».

Avui dia, Sofia segueix sense tenir cap mena de relació amb el seu pare. No és així amb el seu germà Cristian, que va viure amb el seu pare entre els 16 i els 30 anys. Això el va allunyar de Maite i de Sofia durant molts anys i va provocar que Maite acabés renegant d'ell i considerant-lo un «fracassat», ja que recordava molt a la seva exparella.

La televisió va tornar a unir-los, especialment Supervivientes, espai després del qual es van reconciliar. Ara Cristian viu a prop seu i es veuen sovint. Tal com va explicar al reality, el seu pare «passa de tot».