Sofía Suescun dispara els rumors sobre la seva participació 'GH VIP 6'

La guanyadora ‘Gran Hermano 16’ i ‘Supervivientes 2018’ disposada a aconseguir la seva particular 'triple corona'

Sofía Suescun durante una entrevista en 'Sábado Deluxe'
Sofía Suescun en una de les seves moltes aparicions a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Tot i que encara es desconeixen quins seran els personatges coneguts que hi participaran, la sisena edició de 'Gran Hermano VIP' ja escalfa motors. Els rumors sobre els possibles candidats a entrar a la casa de Guadalix no paren, un cop ja s'ha confirmat la presència de Chabelita Pantoja.  

Rafa Mora, Oriana Marzoli, Chelo García-Cortés, Álex Casademunt o Kiko i Diego Matamoros són alguns dels noms que estan agafant més força durant els últims dies, però sembla que hi ha una coneguda guanyadora de dos 'realities' que estaria pensant en tornar a concursar en el programa de convivència. 

Sofía Suescun con el maletín tras ganar 'GH16'
Sofía Suescun amb el maletí que l'acredita com a guanyadora de 'GH16' | Telecinco

‘GH VIP 6’, en els pensaments de Sofía Suescun

No podia ser ningú altre que Sofía Suescun, qui després de triomfar a ‘Gran Hermano 16’ i ‘Supervivientes 2018’, s'estaria plantejant una fita que no ha aconseguit mai ningú a la televisió estatal: guanyar tres 'realities' televisius. «Per què no he de lluitar per guanyar GH VIP i endur-me el triplet?», es mostrava ambiciosa Suescun. 

No ha calgut massa temps perquè es disparin les informacions que parlen sobre la seva participació en l'edició VIP del 'reality' més longeu de la televisió. De les seves paraules, es pot extreure que realment s'estaria plantejant tornar a la casa de Guadalix de la Sierra i provar de passar a la història dels 'reality show' estatals.

Sofía Suescun con su premio de 200.000 euros tras ganar 'Supervivientes 2018'
Sofía Suescun amb el premi de 200.000 euros de 'Supervivientes 2018' | Telecinco

 

Amb la intenció de guanyar i aconseguir la 'triple corona'

Des de Mediaset encara no s'han pronunciat sobre aquesta possibilitat però no sembla una idea desbaratada que Sofía aspirés a endur-se la seva particular 'triple corona'. La cadena sap que la parella o exparella d'Alejandro Albalà desperta odi i simpatia a parts iguals i segurament no voldrà desaprofitar l'ocasió de comptar amb un dels personatges que més notícies genera actualment. 

La seva entrada a 'GH VIP 6' podria suposar el seu retrobament amb Chabelita, qui hauria pactat rebre 18.000 euros per cada setmana que es mantingui al concurs. Amb les seves relacions amb Alejandro Albalá com a nexe d'unió, podria passar que les que haurien de ser enemigues trobessin un punt comú que les acabés unint dins el concurs. 

El que sembla descartat per Sofía, és tornar a entrar a un concurs amb la seva mare, Maite Galdeano. «Ja ho vaig viure un cop i la veritat és que no cal repetir les coses del passat» afirma Suescun deixant entreveure que no va acabar gaire contenta del seu pas a Gran Hermano amb la seva mare.    


Comentaris

envia el comentari