Sofía Suesun i Alejandro Albalá passen la nit junts

Després del concurs que ha guanyat la filla de Maite Galdeano, continua la tensió

Sofía Suescun y Alejandro Albalá en 'Supervivientes 2018'
Sofía Suescun i Alejandro Albalá a 'Supervivientes 2018' | Telecinco

 

Un dels moments més esperats de la televisió era la tornada a Espanya de Sofía Suescun després de guanyar la ja passada edició de 'Supervivientes', i és que la filla de Maite Galdeano tenia un assumpte pendent amb Alejandro Albalá. La relació segueix tenint alts i baixos i l'estada a Hondures encara ho ha empitjorat.

Com no podia ser d'una altra manera, les hores posteriors a la gala de Telecinco han estat centrades en el tens retrobament de la parella, un moment que van captar les càmeres de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. No obstant això, en aquest embolic amorós ha aparegut un tercer actor: Maite Galdeano.

Maite Galdeano carrega contra Alejandro

A la mare de Sofía i antiga concursant de 'Gran Hermano' no li fa gens de gràcia veure a la seva filla disposada a donar-li una oportunitat a Albalá, i per aquesta raó ha carregat durament contra l'exmarit de Chabelita. Maite li explicava a Sofía tots els rumors d'infidelitat d'Alejandro mentre ella era a Hondures.

Mayte Galdeano no dudó en cargar contra Alejandro
Mayte Galdeano no va dubtar en carregar contra Alejandro | Telecinco

«T'ha posat verda, t'ha esclafat als platós tot el que ha volgut i més. S'ha anat a la fira, ha intentat lligar-se a Chabelita», carregava Galdeano en un trajecte a la discoteca, on se celebrava un esdeveniment amb tots els concursants de 'Supervivientes'. No obstant això, les paraules de Maite no semblaven afectar a la jove, que deia: «És molt complicat. No faré res del que em digueu, faré sempre el que jo cregui convenient».

El tens retrobament

Després d'aquest tens moment i de la festa de concursants, la parella de joves va dormir en un hotel. Al dia següent, confessaven que havien tingut una nit ben estranya perquè tenien «sentiments contradictoris».

Sofía Suescun y Alejandro Albalá pasan su primera noche tras 'Supervivientes'
Sofía Suescun i Alejandro Albalá passen la primera nit després de 'Supervivientes' | Telecinco

«És un voler i no poder una mica estrany», comentava Alejandro, qui també explicava que o volia atabalar a Sofía. «Necessito temps perquè el meu cap ha d'assimilar tot això, però no estem malament ni molt menys».

Més tensió a 'MYHYV'

Però la cosa no va acabar així. Després de deixar l'hotel, els dos van dirigir-se al plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', on van protagonitzar una acalorada discussió. Tot va començar quan Nagore va assegurar que l'ex de Chabelita havia estat amb altres dones mentre Sofía concursava a 'Supervivientes'.

Sofía y Alejandro Albalá en 'Mujeres y Hombres y Vicevera'
Sofía i Alejandro Albalá a 'Mujeres y Hombres y Vicevera' | Cuatro

 

Alejandro es mostrava ferm i deia que desmentiria qualsevol acusació, i així doncs va esclatar: «Mai t'he faltat al respecte, he estat aquí tres setmanes defensant-te quan tu estaves a l'illa fent el ximple amb l'altre». Tot plegat fa pensar que, al cap i a la fi, potser no tindrem una reconciliació definitiva.


Comentaris

envia el comentari