Mario Vaquerizo mirant a càmera.

La sogra de Mario Vaquerizo parla del divorci i explica quina decisió ha pres

Mario Vaquerizo no sap què dir

 Mario Vaquerizo no es pot creure tot el que s'ha dit aquests últims dies. Tant és així, que la seva sogra ha hagut d'aclarir públicament tots els rumors que s'han generat al voltant del músic i la seva dona.

 

No hi ha cap dubte que aquesta parella és una de les més sòlides del panorama artístic del nostre país. El 29 de novembre de 1999, el periodista i 'la reina de la Movida madrilenya' es van casar a Las Vegas.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska.
Alaska i Mario segueixen molt enamorats | Europa Press

Durant tots aquests anys, Alaska i Mario han estat junts i enamorats. Tant és així que, dotze anys després, la parella va decidir reviure aquell moment i es van tornar a casar, però aquesta vegada a Madrid.

Però aquesta història d'amor tan idíl·lica no ha pogut evitar que s'hagin convertit en els protagonistes de la premsa rosa del nostre país. Fa uns dies, diversos mitjans de comunicació van assegurar que havien decidit separar les seves vides per sempre.

Ara, ha estat la mateixa Alaska qui ha volgut tancar aquest tema d'una vegada per totes. Ha anat de convidada a un programa de ràdio molt conegut, on ha explicat tot el que ha passat.

Alaska i Mario se separen?

Es van quedar de pedra quan es van assabentar de tot el que se n'estava dient d'ells a les xarxes socials. I és que a un usuari de Twitter se li va acudir, sense treure cap a reus, preguntar si encara estaven junts.

Arran d'això, diversos mitjans de comunicació del nostre país van començar a indagar el tema i van aportar dades que, segons Alaska, no són certes.

«Una manera de buscar 'likes'. A partir d'aquí, ho recull un mitjà i la bola es fa cada cop més gran. Fins i tot donen dades d'infidelitats de Mario, que no vivim junts, que ja hem signat els papers de separació», va dir l'artista.

Alaska en un photocall
Alaska aclareix el que ha passat | Europa Press

«Llavors la notícia passa a altres mitjans, que se'n fan ressò, i la història de la ruptura ja està servida. Aquest és el recorregut», ha conclòs, visiblement molesta.

Segons ha publicat 'Vanitatis', la cantant ha confessat que la seva família i la de Mario s'han pres força bé aquesta polèmica inesperada. «L'únic que em va comentar la meva mare va ser que començaria a no creure's les coses que diuen a la tele.

Aquest dimecres, 29 de juny, Alaska va estar de convidada a la secció sobre crònica rosa del programa de ràdio 'Es la mañana de Federico', on va explicar tot el que havia passat.

«El que no pot ser és que una 'no notícia' es converteixi en notícia, fins i tot quan ja l'has desmentit en un photocall. I el que em pregunto és: si ja vaig explicar la realitat, per què segueixen amb el tema?», va dir a Federico Jiménez Losantos.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska.
Alaska ha desmentit la separació | Europa Press

«El 5 de juliol és l'aniversari de Mario, i ens reunirem tota la família. Tenim un estiu de feina molt intensa i no pararem».

Per aportar un toc d'humor, l'artista va fer broma amb un altre dels temes del moment: «Dono per tancat   el tema de la separació i anuncio que no he comprat Cantora, per si a algú se li acudeix dir que seré la nova llogatera de la finca d'Isabel Pantoja.»