rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sara Carbonero, en un anunci de 40 metres al centre de Madrid

Era un dels seus somnis, segons ha confessat a Instagram
Sara Carbonero i Iker Casillas | Bekia

 

Sara Carbonero sempre se sentirà madrilenya malgrat viure a quilòmetres de distància. És per aquest motiu que li fa molta il·lusió veure el seu anunci al centre de la ciutat: una lona de 40 metres de llargada i 20 d'alçada en un conegut centre comercial del passeig de la Castellana. Així ho ha mostrat ella mateixa al seu perfil d'Instagram:

 

«Que la teva cara ocupi una lona de 40 metres d'ample per 30 d'alt i altres coses a esborrar de la teva llista de 'desitjos amb poca probabilitat de fer-se realitat però que alguna vegada imaginem'. Moltíssimes gràcies a @lorealmakeup i a tots els que m'heu enviat fotos des d'allà perquè us ha fet la mateixa il·lusió que a mi», escrivia la presentadora al costat d'aquesta fotografia on se la pot veure presidint Nuevos Ministerios.

 

Època de sorpreses

Sembla que la dona d'Iker Casillas està vivint un moment ple de sorpreses. I és que aquest cap de setmana ha rebut una visita molt especial a la seva casa actual, a Oporto: la de la seva amiga i sòcia Isabel Jiménez i la seva parella. De ben segur que aviat veurem imatges de l'escapada a les xarxes socials.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris