Tamara Gorro somrient

El somni que 'la princesa' de Tamara Gorro vol complir després de recaure del càncer

Tamara Gorro ha transmès a la seva família virtual el desig de la seva 'princesa'

De lluny és coneguda la gran relació de Tamara Gorro amb la seva família virtual, una comunitat fidel que li dona suport en totes les decisions que pren. La influencer ha sabut aprofitar aquest altaveu que té a les xarxes socials per a fer partícips els seus gairebé dos milions de seguidors de temes molt importants.

De fet, recorre a ells perquè li transmetin missatges d'ajuda si es troben en situacions complicades. D'aquesta manera, ha posat el seu gra de sorra per a ajudar persones que han patit de prop els estralls de la covid.

I no només això, sinó que acaba de fer una petició molt especial als seus seguidors. Una petició que malauradament està relacionada amb el càncer infantil.

Fa un any, Gorro ens feia partícips de la lluita de 'la seva princesa'. La influencer està molt unida a la petita Valeria, la filla d'uns amics seus que es va veure obligada a lliurar la pitjor de les batalles amb només cinc anyets.

Just a l'octubre de 2020, Tamara, molt feliç, anunciava i celebrava que la nena s'havia recuperat. No obstant això, tan sols uns mesos després, una trista notícia torna a posar les seves vides cap per avall. I és que Valeria ha recaigut en la malaltia.

La influencer va ser incapaç de contenir les llàgrimes mentre ho comunicava als seus seguidors. «Pateix un càncer des dels cinc anys i, per desgràcia, ara ha tingut una recaiguda bastant greu i està feble», revelava emocionada.

«Estem fent el mateix que faríeu vosaltres si tinguéssiu uns amics, la vostra família, en una situació extrema».

De fet, Tamara no ha dubtat a desplaçar-se amb els seus fills a Barcelona per a donar suport a Valeria i als seus pares. «Mai us deixaré anar. Sou força, i si us en falta, aquí estaré per a donar-vos-en. Ens en sortirem», prometia.

La dona d'Ezequiel Garay se sent molt orgullosa dels seus fills per l'actitud que han mostrat davant la malaltia de 'la princesa'. I és que els nens han donat molt de suport a Valeria, sense importar-los no poder sortir a jugar al carrer a causa de les circumstàncies tan dures que estan vivint.

«Molt per aprendre. Això va passar el primer dia que vam arribar a Barcelona. Els meus fills i la Martina (germana de la princesa) van voler donar suport a Valeria a la sortida de l'hospital», explicava al seu compte d'Instagram.

«Són conscients que està malalta i que el tractament és dur, i només volien fer-la feliç. Van esperar fins que va sortir. Tres nens de molt curta edat, que volen ajudar la seva amiga i germana, no se separen del seu costat. Es queden a casa amb ella i els és igual no poder jugar o sortir al carrer».

El desig que 'la princesa' de Tamara Gorro 

Recentment, Tamara per fi ens ha presentat la veritable protagonista d'aquesta història. I 'la princesa' ha volgut fer una petició molt especial a tothom que estigui disposat a ajudar. «Des del dia que m'ho va dir, segueixo sense paraules...», revelava la influencer.

«Una nena tan petita, pensant en recaptar diners per a la investigació de la seva malaltia, la qual per desgràcia pateixen molts nens...», prosseguia. I és que la petita Valeria només demana una cosa: més investigació del càncer.

I com pensa aconseguir-ho? Doncs a través de l'elaboració d'unes bosses que ella mateixa s'ofereix a pintar a mà. Un projecte que la té molt il·lusionada.

«Mans a l'obra, vam començar a organitzar aquest gran esdeveniment, complir el seu somni, vendre les seves bosses i ajudar tothom que estigui passant pel mateix», anunciava Tamara, compromesa amb la causa.

Una crida que ha tingut molt d'efecte entre els seus seguidors, ja que la publicació ha rebut moltíssims comentaris de gent que s'ofereix a comprar no una, sinó diverses bosses de la nena.