Son Vida, la discreta i luxosa urbanització de Mallorca on es refugien els milionaris

Des de la Casa Reial, passant per expresidents i famosos artistes
Son Vida | Cedida

 

  

La luxosa urbanització de Son Vida, situada en un turó de l'illa de Palma de Mallorca, compta amb unes vistes privilegiades, increïbles penya-segats amb piscines i les aigües blaves del mediterrani. A més, compta amb una seguretat i intimitat inigualables, i és per aquest motiu que molts multimilionaris i famosos volen adquirir una propietat en aquesta urbanització o almenys passar-hi les seves vacances.

 

Segons el portal 'Vanitatis', la zona més luxosa i exclusiva de Mallorca compta amb 300 viles de 350 a 2.500 metres quadrats, sense comptar el terreny, i cadascuna d'elles pot arribar a costar un milió i 25 milions d'euros, fins i tot més. Les grans fortunes alemanyes, angleses, russes o àrabs conviuen en aquesta urbanització, juntament amb aristòcrates i membres de la reialesa, fins i tot famosos reconeguts internacionalment.

 

La Família Reial o Jennifer Lopez són alguns dels rostres coneguts | cedida

 

Però a més de persones internacionals, Son Vida és el lloc triat per molts rostres coneguts d'Espanya. Per exemple, la Família Reial ja va triar als anys 60 l'hotel situat a la zona per a descansar al llarg de les seves vacances a Mallorca. També ha estat l'escenari de reunions d'alt nivell celebrades per l'expresident Felipe González. I, d'altra banda, la cultura també té cabuda en aquest món de luxe. Pedro Almodóvar va escriure el guió de la pel·lícula 'Carne trémula' a Son Vida, i també han pogut gaudir de les seves habitacions artistes de luxe com Julio Iglesias, Jennifer Lopez o Montserrat Caballé.