IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sonia Ferrer, enxampada amb una nova parella sopant en un restaurant de Madrid

La presentadora de Barcelona ha sorprès tothom mostrant-se d'allò més afectuosa amb un jove de 29 anys

Imagen de recurso de Sonia Ferrer
Sonia Ferrer, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

L'actriu catalana Sonia Ferrer ha tornat a saltar a la palestra. Si fa uns mesos revelava que havia patit un tumor a la culumna quan tenia 17 anys, ara Ferrer pot donar —per fi— bones notícies perquè, segons sembla, ja hauria trobat una nova parella.

Mesos després de partir peres amb Nahuel Casessis, amb qui va estar uns dos anys, la presentadora hauria sorprès tothom sopant amb un altre home. Segons 'Corazón TVE', la barcelonina estava sopant en un restaurant dels afores de Madrid amb jove, que s'hauria mostrat molt proper a Ferrer durant tot el sopar. 

 

Sergio Sancho, un jove que treballa a la televisió 

Són, pràcticament, les úniques dades que han sortit a la llum sobre el jove. Sancho, que treballa al món de la televisió —tot i que encara no se sap de què i on—, va estar d'allò més aferrat a Ferrer. Els petons i les abraçades, doncs, van demostrar que la nit era molt especial i que Sancho era quelcom més que un simple afer.  

No se sap res més. Les imatges de TVE és l'únic que se'n sap però, el que està ben clar, és que ambdós mantenen una gran connexió i sembla que es troben a l'inici d'una bonica relació. 

Sonia Ferrer muy apasionada con su nuevo chico
Sonia Ferrer amb la seva nova parella a Madrid | Corazón TVE

 

Sergio Sancho, un jove empresari

Sergio Sancho és un jove empresari madrileny de 29 anys. Tot i els 39 anys que té Ferrer, la diferència d'edat no sembla ser un problema per sortir amb un jove conegut pels importants projectes que ha dut a terme al món empresarial i per les seves petites aparicions al món televisiu.

Sergio Sancho, el chico que ha sido visto con Sonia Ferrer
Sergio Sancho, en una imatge d'arxiu | Twitter

 

És, de fet, el fundador de la productora audiovisual 'Phileas', juntament amb el presentador Óscar Martínez. Així mateix, és també l'ideòleg d'un concurs televisiu que està triomfant fora d'Espanya i que podria arribar a les televisions de l'estat al llarg dels pròxims mesos.


Comentaris

envia el comentari