rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sonia Moldes treu a la llum que va mantenir una relació sentimental amb Gustavo González

María Lapiedra i una amiga de l'exdona del paparazzi, les altres dones amb les quals se'l relaciona
Gustavo González en una imatge d'arxiu | Mediaset

 

  

Gustavo González és a l'ordre del dia. Si bé és cert que la seva relació amb María Lapiedra el va posar a l'ull de l'huracà, també ho és que, a dia d'avui, continuen apareixent-li amants i relacions secretes. Ara, doncs, s'ha de sumar Sonia Moldes —exparella d'Alessandro Lequio— a l'extens seguici d'amants del col·laborador de 'Sálvame'.

 

 

A través d'una trucada telefònica, de fet, Sonia va encetar la seva revelació reconeixent que «li tinc molta estima a en Gustavo». Tot i això, aquesta no va voler entrar en altres aspectes en explicar «no parlaré d'aquest tema». 

«Ja sabeu que porto molt temps apartada d'aquests temes» va explicar Moldes evitant el que era un secret a veus al plató de 'Sálvame'. Aquesta, tot seguit, es mantenia ferma i tornava a al·legar: «No parlaré del tema d'en Gustavo».

 

 

Admet la seva relació

Sonia Moldes va tenir una relació amb Gustavo González | Cedida

 

 

Sonia Moldes encara va rebutjar una penúltima petició del periodista. Aquest li va demanar un «sí» o un «no» per poder resoldre els seus dubtes. No obstant això, l'entrevistada continuava ferma: «No em ve de gust parlar d'això, la veritat. Ho has d'entendre».

En aquest moment, quan tot feia indicar que el reporter es rendiria, va llançar un últim intent: «Em confirmes que heu tingut alguna cosa?». Va ser llavors quan Sonia va respondre «bé, sí», paraules que van donar fruits a la insistència de l'entrevistador. A més, encara afegiria que «jo estimo molt a Gustavo, de veritat».

 

 

 

Les paraules de Sonia Moldes han estat interpretades com una confirmació de la hipòtesi que assenyalava que ambdós havien mantingut una relació. No obstant això, molts apunten que la resposta va ser sarcàstica, per tal de posar fi a les repetitives preguntes que li llançaven. Caldrà veure si, pròximament, ella o Gustavo corroboren o rebutgen aquesta informació.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris