Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega assumeix que ha fracassat i es planteja tornar a Telecinco

Sonsoles s'emporta la seva primera gran patacada a Antena 3

Sonsoles Ónega deixava Telecinco, la cadena on ha treballat gairebé tota la vida, per embarcar-se en un projecte professional lluny de Paolo Vasile. Tot i agrair-li tot el que havia fet per ella durant els seus 15 anys a la cadena de Fuencarral, Ónega tenia molt clar quin rumb prendre. Encara més després que es produís aquella trucada d'un important directiu d'Atresmedia en què deia que tenien «un pla per a ella». Era una oferta molt sucosa que no podia rebutjar.

▶️ Vídeo del dia

Sonsoles Ónega estava més il·lusionada que mai perquè sabia que aquest nou pas en la seva carrera professional li reportaria més satisfacció personal. Alhora que tindria un sou més alt que a la seva anterior empresa, en què semblava que estava contenta, però realment no ho estava tant.

Sonsoles Ónega s'emporta un gran revés després de la seva estrena

La veritat és que l'expresentadora de Ya es mediodía recarregava piles durant aquest estiu i volia centrar-se amb totes les forces en el nou programa que Antena 3 li tenia preparat. Així doncs, fa uns dies El Hormiguero anunciava que la seva setmana d'estrena comptaria amb Sonsoles Ónega per donar una entrevista en profunditat a Pablo Motos.

Sonsoles Ónega i Pablo Motos
Sonsoles Ónega no va triomfar com s'esperava | ATRESMEDIA

La veterana periodista s'omplia d'il·lusió en conèixer la notícia i anava al format d'èxit de Trancas i Barrancas amb unes expectatives altíssimes. L'entrevista va aconseguir uns alts índexs d'audiència i Sonsoles s'hi va sentir molt còmoda. Fins i tot va revelar d'una vegada per totes com havia estat aquest fitxatge per Antena 3; una incorporació de la qual se sabia poc fins aquell moment.

La filla de Fernando Ónega no va rebutjar en cap moment explicar els secrets d'aquella trucada que li va fer canviar la vida i per la qual és a punt de presentar un nou espai a les tardes d'Antena 3. La veritat és que l'endemà de l'entrevista, Paz Padilla anava a El Hormiguero. Sense cap dubte, aquesta era una altra de les entrevistes més esperades a l'espai de Pablo Motos.

L'ex de Telecinco no esperava que Paz Padilla la deixés sense paraules

Després de la seva abrupta sortida i la posterior reincorporació a la cadena després d'un acord amb La Fábrica de la Tele, Padilla va tornar a parlar. L'expectació era enorme per conèixer les sensacions de la gaditana després d'un any molt complicat. Una temporada que va acabar amb la sortida de Sálvame de Padilla després d'una bronca monumental amb Belén Esteban.

Captura de Paz Padilla a 'El Hormiguero'.
Sonsoles Ónega va veure com Paz Padilla va tenir és audiència que ella a El Hormiguero  | Atresplayer

La veritat és que Sonsoles Ónega ha vist com l'entrevista de Paz Padilla ha causat més interès que la seva, i això s'ha vist reflectit a les audiències. I és que fins a dos punts més de share ha aconseguit el programa de la presentadora i còmica gaditana respecte al de la filla de Fernando Ónega, emès tan sols 24 hores abans.

Les audiències no menteixen i enfonsen Sonsoles

El Hormiguero liderava la franja horària del prime time com és habitual. Amb tot, el programa de Motos aconseguia un èxit sense pal·liatius amb Paz Padilla, la convidada de dimecres passat, amb un 17,6% de share i 2.089.000 d'espectadors.

Les dades esmentades van provocar que l'humorista fos més seguida que la seva excompanya de cadena, Sonsoles Ónega. I és que l'entrevista d'Ónega va registrar un 15,8% de share i 1.945.000 espectadors. Unes dades que no han agradat gens a Sonsoles i que l'han fet dubtar, a dies que s'estreni el programa, de l'afecte que li té l'audiència d'Antena 3.