Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega confessa al seu xicot que el rumor sobre els seus fills és cert

Ónega se sincera i desvela el gran secret dels petits

Sonsoles Ónega està feliç després de debutar el passat dilluns 24 d'octubre amb el seu nou projecte televisiu a Antena 3, Y ahora Sonsoles. Aquest dijous, la comunicadora estava convidada per segona vegada en dos mesos a El Hormiguero. Pablo Motos ha sabut treure el suc a una entrevista que va variar molt amb la que va oferir després de tornar de les vacances.

En aquesta ocasió, la periodista i presentadora d'Atresmedia ha revelat certs temes personals a Pablo Motos. A més, li van preguntar per com ha portat aquesta arrencada del nou espai que competeix amb Sálvame i, també, ha volgut ser sincera amb el que li han demanat els seus fills, per activa i per passiva.

El cas és que sobre ells no sol parlar gaire davant de les càmeres, però els dos fills de Sonsoles, de 10 i 13 anys, han estat molt contundents amb ella. Van ser sincers amb la seva mare i li han demanat que no faci una cosa en directe que els posa malalts.

Sonsoles Ónega assumeix que els seus fills no aguanten veure-la així a plató

Estem parlant dels balls que en un moment donat la periodista dedica a tota la seva audiència, però que avergonyeixen en certa manera els fills. «M'han demanat que no balli, perquè els fa vergonya», ha explicat Sonsoles Ónega. «Quan vaig estar aquí i vaig explicar això de la faixa, l'endemà no em parlaven. Jo els deia 'nens?' Només em van dir 'com expliques això?', 'no balles bé, assumeix-ho'», ha dit abaixant el cap.

Imatge de Sonsoles Ónega amb cara de sorpresa al seu nou programa d'Antena 3
Sonsoles Ónega explica el que els seus fills no volen que faci | Atresmedia

Pablo Motos li ha respost que és lògic perquè estan en una edat dura i, de vegades, tot els molesta. «És una edat difícil i normal que s'avergonyeixin de la seva mare faci el que faci», ha sostingut el presentador. La convidada ha dit el següent. «Em diuen que no balli i que ho faig molt malament, però jo em veig bé».

Sonsoles Ónega ha revelat que els seus fills ja són uns 'homes', i explica que porten a casa els amics i la deixen de banda. «Em tenen reclosa en una part de casa meva», feia broma.

Més tard, Motos i la seva convidada els han llançat un clar missatge «perquè ho vegin els seus amics de l'escola. Us estimo molt», ha confessat la presentadora mirant fixament a càmera.

La presentadora està pletòrica després d'estrenar-se Y ahora Sonsoles

D'altra banda, sobre la seva estrena a Antena 3, Sonsoles ha dit que «ha anat molt bé i hem tingut el suport de l'audiència. És fonamental i això ens ha relaxat. L'audiència ens importa i molt», Ónega ha estat clara després d'aquests primers dies de programa.

«L'audiència és tan important que si no n'hi ha et fan fora. A la tele és tot molt bonic, però poca broma», ha volgut afegir el valencià. En to jocós, Sonsoles ha afirmat que «el nen ha nascut i té cinc dits. No té intoleràncies ni res, i ara cal seguir el camí i el dia a dia», ha dit en directe.

Sonsoles Ónega i Pablo Motos
Sonsoles Ónega torna a El Hormiguero per parlar del seu programa | ATRESMEDIA

A més, la presentadora ha estat sincera en referir-se al que li fa més ràbia i pel que sol esbroncar el seu equip: les faltes d'ortografia «Soc súper estricta amb l'equip, soc molt pesada amb els rètols, que si les comes, que si aquest accent. Soc molt pesada en general i no ho puc evitar. Soc molt intensa i demano disculpes a l'equip, però forma part de tot això, ho vivim aquí», ha sostingut en ple directe.