Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega parla amb el seu pare i li confessa, per fi, perquè l'han acomiadat

Sonsoles no pot evitar revelar-ho a dies de l'estrena

Sonsoles Ónega no veu l'hora que es posi en marxa el seu nou projecte televisiu a Antena 3. I és que, l'expresentadora de Telecincova sortir de Mediasetde manera inesperada l'estiu passat després de rebre una oferta suculenta d'Atresmedia.

Sap que l'estrena del nou espai de les tardes d'Antena 3 s'ha allargat massa en el temps, però la seva il·lusió continua intacta. Alhora, és conscient que els caps d'Atresmedia hi han confiat després d'haver passat més de 15 anys a la cadena de Fuencarral. Per això, ara té al davant un repte, i és seduir l'audiència en una de les franges més complicades de la televisió.

Sonsoles Ónega revela la causa de l'acomiadament

Estem parlant de la franja que va entre les 19.00 i les 20.00 de dilluns a divendres. Una franja que durant molts anys Sálvame ha liderat amb comoditat, encara que en els darrers temps tot ha canviat.

Abans que Antena 3 decidís donar una oportunitat a la filla de Fernando Ónega, el programa que ocupava aquest espai a la graella era Boom, presentat per Juanra Bonet.

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega trenca a plorar en directe | Telecinco

Van ser molts anys d'èxit televisiu, però de cop i volta i després de perdre certa audiència, el format va tancar les portes. Així doncs, la cúpula d'Antena 3 espera que Sonsoles doni el màxim i enganxi a l'audiència aquest programa d'actualitat i de crònica rosa que començarà en sis dies.

Olga Viza, fitxatge estrella per al nou projecte d'Antena 3

Serà el pròxim 24 octubre el dia en què Sonsoles Ónega debutarà amb Y ahora Sonsoles. Per tirar endavant aquest programa, la periodista està envoltant-se dels millors professionals del panorama nacional.

Foto d'Olga Viza
Olga Viza la nova col·laboradora de Sonsoles Ónega a Antena 3| Europa Press

I una de les que coneixíem que fitxaria per l'espai d'Antena 3 no és cap altra que la veterana periodista Olga Viza. I és que després de 40 anys d'una trajectòria irreprotxable, torna a la cadena d'Atresmedia després que sortís per la porta del darrere fa 19 anys.

Recordem que Olga Viza ha presentat durant 10 anys Antena 3 Noticias, on la vam veure treballar amb periodistes de la talla de Matías Prats, Manu Carreño o Ernesto Saénz de Buruaga.

El cas és que, en un moment donat, cap al 2003, Viza va ser acomiadada a causa d'un període de reestructuració de la cadena. Segons les seves paraules, Antena 3 «no va acabar trobant lloc per a ella» i va haver de prescindir-ne dels serveis.

Arriba amb il·lusions renovades després d'aquell polèmic cessament

Ara, gairebé dues dècades més tard, afronta amb molta il·lusió aquest nou programa conduït per Sonsoles Ónega i que està a punt d'arrencar. De fet, va ser la mateixa Olga la que va donar l'excel·lent notícia a El Circ de 8TV.

Olga Viza, el nou fitxatge de Sonsoles Ónega per al proper programa
Olga Viza torna a Antena 3 després de 19 anys fora de la cadena | GTRES

Allà ha participat en una entrevista on va repassar la seva llarga trajectòria als mitjans de comunicació. I ara espera que el programa comenci a caminar per tornar a la que va ser casa seva durant tant de temps.

Antena 3 està emetent durant les seves publicitats diversos vídeos promocionals en què anuncia que l'espai arribarà a la graella de manera imminent.

Sonsoles sap que haurà de competir amb un dur rival com és Sálvame, però queda clar que a la filla de Fernando Ónega no hi ha repte que se li resisteixi. I si al seu dia va prendre la decisió de canviar de casa, ho faria amb totes les de la llei.

Pocs dies abans del seu debut, i després de gravar diversos programes 'pilot', només queda esperar a veure com arrenca el nou espai presentat per la veterana comunicadora i expresentadora de Ya es mediodía.