Sony deixarà de distribuir la PlayStation 3

A l'agost també deixarà de funcionar la xarxa d''streaming' PS Now

PlayStation 3 | Sony

La PlayStation 3 està a punt de passar a la història. Més d'una dècada després del seu llançament, Sony deixarà de fabricar la tercera videoconsola de la companyia. Segons informa ‘Kotaku’, l'empresa nipona deixarà de produir la consola al Japó i, per tant, deixarà d'exportar-la a la resta de països. De fet, només es mantenia la fabricació del model ‘Super Slim’ de 500 GB que es va llançar al mercat al 2014.

El dissenyador de la videoconsola, Ken Kutaragi, va informar abans del seu llançament, el novembre del 2006, que la consola tindria una vida de deu anys, com així ha acabat succeint. Tot i haver venut més de 85 milions d'exemplars, no ha aconseguit superar en vendes les seves dues versions predecessores, que van superar la barrera dels 100 milions d'unitats venudes.

Durant aquesta dècada s'han llançat diferents models, des de la primera versió amb un disseny voluminós, als models ‘Slim’ i ‘Super Slim’ més petits i compactes. La videoconsola compta amb una llibreria de més de 1.400 jocs llançats en format físic, als que s'hauria de sumar els que s'han llançat exclusivament a la PlayStation Store. Tot i així, l'últim títol tret va ser l'octubre passat quan es va començar a preparar el terreny per a la desaparició de la consola. Els que encara conservin la seva PlayStation 3 hi podran jugar per Internet fins a l'agosto, quan també deixarà de funcionar la xarxa d''streaming' PS Now.


Comentaris

envia el comentari