Sor Lucía Caram demana disculpes per dir que Maria no era verge

«Maria estava enamorada de Josep i era una parella com qualsevol, i el més normal és tenir sexe», va dir al programa de Cuatro

Sor Lucía Caram | ReusDiari.cat

El Bisbat de Vic a donat un toc d'atenció a Sor Lucía Caram per haver dit que Maria no era verge al programa Chester in love, conduït per Risto Mejide a Cuatro. Avui, mitjançant una carta a l'agència EFE, la monja dominica ha volgut matisar les seves paraules i ha demanat disculpes per «si algú es va sentir ofès». Exactament, el que va dir Sor Lucía Caram aquest diumenge va ser que «Maria estava enamorada de Josep i era una parella com qualsevol, i el més normal és tenir sexe».

La monja considera que es va fer una «lectura fragmentada, ideològica i perversa, que alguns martells d'heretges, assedegats de venjança i animats per l'odi, han fet, omplint de calúmnies, amenaces serioses, fins i tot a la meva vida, en diversos mitjans», però creu que «va quedar clara la meva fidelitat i amor a l'Església i a l'Evangeli», afirma en la seva carta.

Tot i amb això, ha volgut matisar les seves declaracions: «En preguntar-me per la verge Maria vaig manifestar, com ho crec, que Maria segurament estava enamorada de Josep, i crec que ella era una dona plena, com ho demostra la seva presència discreta però contundent en els Evangelis». I afegeix, «Vaig voler manifestar que no m'escandalitzaria si hagués tingut una relació de parella amb Josep, el seu marit, i crec que tot això entra dins del misteri, del dipòsit de la fe, i també d'una fe que uns viuen i accepten senzillament i altres sense menys senzillesa, amb la fe, també busquem entendre».


Comentaris

envia el comentari