rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sor Lucía Caram incendia les xarxes per difondre una imatge de les reines Sofia i Letícia amb una cinta groga

La monja sempre s'ha mostrat molt crítica amb la monarquia
Imatge d'arxiu de Sor Lucía Caram. | Telecinco

 

Sor Lucía Caram, la monja més televisiva de tots els temps, ha publicat una imatge al seu compte oficial de Twitter en que es mofa de les reines Sofia i Letícia. Una imatge en què les monàrquiques apareixen amb dues cintes grogues i que Sor Lucía ha utilitzat per comparar-ho amb els llaços grocs a favors de la llibertat dels presos polítics.

 

«Per fi: dos reines unides per la causa: La llibertat del presos polítics? O dels polítics presos? Amb humor», escrivia Sor Lucía, acompanyant el text i la imatge del hastag #DesdeElClaustro

 

L'unionisme contra Sor Lucía

I és que gràcies a comentaris com aquests, no és d’estranyar que l’independentisme adori Sor Lucía pel seu altruisme i la cura dels més necessitats a la comarca del Bages. Així doncs, han sigut molts els que han retuitejat àmpliament aquest comentari de Sor Lucía.

 

D’altra banda, l’unionisme detesta la monja argentina per catalanista, culer i antimonàrquica, i han contestat la seva comparació a les xarxes.

 

 

 

Sor Lucía acusa de tirà i traficant d'armes al rei Felip

I és que cal recordar que aquesta mofa cap a les reines arriba un parell de setmanes després que Sor Lucia acusés el rei Felip VI de tirà i traficant d’armes, de la mateixa manera que ho feia amb Mariano Rajoy.

 

«Volem la pau. Moltes pancartes demanant al Rei i a Rajoy que deixin de vendre armes. Recordem que Espanya va al capdavant d’aquest negoci», publicava Sor Lucía a Twitter, lamentant que Espanya sigui un país capdavanter en la venda d'armament.