Soraya Arnelas somrient en una imatge d'arxiu

Soraya Arnelas esclata: «La teva filla és lletja i tu una criminal i mala mare»

La cantant ha decidit parlar davant les crítiques que rep a les xarxes socials

La cantant Soraya Arnelas, qui va saltar a la fama gràcies al seu pas per 'OT' l'any 2005, normalment és notícia pel seu treball, encara que, recentment, ho ha sigut per una intervenció que va fer parlant del coronavirus.

Avui, però, és actualitat per un altre motiu, en concret, per una qüestió molt personal i és que ha esclatat en xarxes per les constants crítiques que rep com a mare. Això sense passar per alt que contínuament ha de llegir comentaris que ofenen la seva filla, Manuela, que té tan sols 3 anys.

Les primeres crítiques cap a Soraya

Com qualsevol artista, l'extremenya està acostumada a llegir i escoltar crítiques per la seva música. Unes crítiques que accepta, com no podia ser d'una altra manera, però, malgrat això, des que va ser mare l'any 2017 ha de suportar altres que l'ataquen pel seu paper com a mare o que, fins i tot, carreguen contra la seva petita.

Així, la primera crítica que va rebre per la seva tasca com a progenitora es va produir una setmana després de donar a llum. Tot va passar perquè va compartir una publicació a Instagram on donava a conèixer que havia sortit a sopar amb el seu xicot, Miguel Herrera. El va poder fer gràcies al fet que els seus pares durant aquesta estona es van encarregar de tenir cura de la nounada.

Doncs bé, el fet que durant unes hores gaudís de la seva vida fora de casa va fer que li ploguessin les crítiques en xarxes socials perquè va haver-hi molts internautes que la van acusar de ser mala mare. Des de llavors, nombrosos són els comentaris que ha rebut en aquesta línia.

Soraya Arnelas no pot més

No sabem quina ha estat la 'gota que ha fet vessar el got', però el que sí que sabem és que Soraya Arnelas, cansada de tantes crítiques cap a ella com a progenitora i cap a la seva filla, ha esclatat. De fet, ha fet ús de les xarxes socials per aixecar la veu contra els qui no la deixen de posar en dubte constantment i, també, contra els que ofenen a Manuela, realitzant comentaris despectius cap al seu aspecte físic.

Abans de res això, Soraya el que ha optat per fer és compartir una fotografia divertida amb la seva filla en el seu compte d'Instagram, la qual acompanya amb el corresponent missatge, que ha començat enunciant algunes de les crítiques que ha rebut: «'La teva filla és lletja'. 'Ets una criminal perquè has anat als toros'. 'Com t'atreveixes a sortir a sopar havent nascut la teva filla fa dies?'. 'Vergonya t'hauria de donar treure una línia de roba i exposar a la teva filla davant els pedòfils...'. 'Poyeya'».

Després d'enumerar alguns dels comentaris ofensius que ha rebut en aquests anys, Soraya ha parlat alt i clar: «I així des de fa 15 anys que vaig començar amb la meva carrera musical. Si sabessin que he construït els meus fonaments, he tret la meva fermesa, he crescut amb cada fuetada, amb cada insult... Només cal veure la societat, el rumb que duu... Mentrestant, alguns bojos seguim tractant de créixer, d'evolucionar davant les tempestes». Així mateix, ha afegit: «Sóc una dona de 38 anys, mare d'una petita família, amb somnis, amb defectes i virtuts. COM VOSALTRES».

En aquest punt, la cantant extremenya ha acabat la publicació demanant respecte, abans de res. Respecte cap a ella, però, sobretot, cap als seus éssers estimats: «Tractem de ser empàtics. Intentem cuidar-nos entre tots. Tractar d'ajudar-nos. Respecte / Tolerància / Educació».

Les reaccions dels seus seguidors

Els fans de Soraya Arnelas coneixen perfectament les crítiques i els comentaris ofensius que, de forma constant, ella rep. Per això, després d'aquesta publicació de l'artista, no han dubtat a donar-li suport i en donar-li l'enhorabona per aquesta. I això ho han fet deixant-li missatges com ara aquests:

  • «Que li donin a la gent avorrida i maligna. Una cosa és que no t'agradi una persona com a cantant, dissenyadora, etc, però ficar-te amb el físic d'una nena petita... Cal ser roí i miserable. Segueix així de lluitadora».
  • «Molt ben dit. Jo t'admiro, Soraya».
  • «La gent s'empara sota l'anonimat per suplir les seves pròpies mancances en forma d'insult. No facis cas. Ets gran. Hi ha gent que es retrata fent aquests comentaris».

Així mateix, cal destacar que, a més dels seus fans, també l'han animat amics i coneguts com a Barei, Marta Sánchez, Chenoa, Lidia San José o María Villalón. Això sense oblidar a la 'influencer' Verdeliss, que li ha escrit unes paraules: «L'anonimat fa créixer l'odi, però les persones boniques i fortes només ens reconstruïm. Ànims Soraya». Així doncs, Soraya ho ha pogut dir més alt, però no més clar, només demana educació i respecte.