Soraya Arnelas està trista per separar-se de la seva filla per feina

La cantant reprèn la seva agenda professional després de donar a llum a la seva primera filla, Manuela Grace, el passat mes de febrer
Imatge d'arxiu de Soraya Arnelas | Cedida

 

Soraya Arnelas expressa la seva tristesa a les xarxes socials en separar-se de la seva filla per primera vegada per haver de reprendre la seva feina. Manuela Grace, la seva primogènita, té només dos mesos d'edat. «Ens en anem a Galícia a la televisió. Contenta perquè comencem a treballar i trista per Manuela. Com a costa separar-se de les nostres 'ratilles'», comenta la cantant fent públiques les seves emocions. Després de diversos mesos des de la seva última actuació, el proper 5 de maig té previst pujar de nou als escenaris a la Corunya.

L'artista és molt activa a les xarxes socials i va publicar una foto amb el missatge: «Es pot estar contenta i trista alhora?». La seva recent maternitat li evoca sentiments molt propers al seu nadó i saber que ha de tornar a estar al peu de l'escenari l'entristeix massa. Soraya vol gaudir cada segon de Manuela i de Miguel Herrera, la seva parella. Els dos van aparèixer dilluns passat al programa ‘First Dates’ revivint la seva primera cita. La cantant va aprofitar la seva tornada a la televisió per donar-li les gràcies a Herrera per la seva filla i mostrar el seu afecte cap a ell en públic.

 

Durant el programa, l'artista va recordar els millors moments dels seus cinc anys de relació sense passar per alt ni una de les seves més peculiars anècdotes. «Et vaig preguntar si eres gai perquè tenies un punt femení», rememorava Soraya rient al costat de la seva parella. A ulls dels teleespectadors va ser graciós, encara que ell va dir que ja estava acostumat perquè ja l'hi havien preguntat en ocasions anteriors.

 

Més notícies de la categoria Cor