YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Soraya Arnelas revela que la seva filla és al·lèrgica a la lactosa

La cantant està impacient perquè la seva filla rebi l'alta mèdica

Soraya Arnelas ha explicat perquè la seva filla Manuela ha estat ingressada a l'hospital. | Instagram

Manuela Gracia, la filla de Soraya Arnelas, porta ingressada sis dies a l'hospital. Després de rebre milers de missatges de suport, la cantant ha volgut explicar exactament els problemes de salut que han portat a la petita a estar tants dies ingressada, i ho ha fet a través de les xarxes socials. Soraya ha explicat que «Manuela va començar vomitant moltíssim. Ella és intolerant a la proteïna de la llet, la lactosa, i se li va complicar a causa d'una infecció d'orina». La nena presentava un quadre mèdic molt estrany, ja que no podien detectar la infecció perquè no havia tingut febre, segons informa 'Lecturas'.

L'extremenya ha afegit que «Li han hagut de mirar els ronyons per comprovar que tot estava bé». Entre tantes anàlisis, els pares han vist recuperar-se a la seva filla. Si tot continua així, els metges haurien de donar-li l'alta al més aviat possible. «Amb una mica de sort, aviat podrem tornar a casa», ha explicat la cantant. Cal destacar que Soraya ha de continuar atenent als seus compromisos professionals malgrat la malaltia de la nena, «sóc una dona autònoma i haig de menjar», explicava irònicament per la situació que pateix ella i tantes dones en la seva mateixa situació.

A més, Soraya ha explicat que «la meva mare m'ha ficat una mica la 'bronca' i m'ha dit que no exposi massa a la nena». Per això mateix, la cantant ha conclòs que «Ara no pujaré tantes fotos d'ella, he de relaxar el ritme. Al principi no volia i després m'he emocionat pujant fotos. Ho faré, però només de manera puntual, però no tots els dies».


Comentaris

envia el comentari