Soraya esclata a les xarxes contra els que insulten la seva filla

 

Des que Soraya va ser mare de la seva petita Manuela s'ha vist embolicada en diverses polèmiques a les xarxes socials. Fa un temps va ser l'objectiu de nombroses crítiques per sortir a sopar amb el seu marit, deixant a la nena a casa amb els avis, i ara ha estat la seva filla petita el blanc de totes les crítiques. Pel que sembla, alguns usuaris de les xarxes socials han atacat a la petita dient-la «lletjota» i molts altres noms que qüestionen la bellesa física de la nena, i Soraya no ha volgut deixar passar aquests insults i ha respost.

L'extremenya no entén que hi hagi persones que es dediquin a insultar i criticar a una nena tan petita i indefensa com Manuela, i ha assegurat que aquesta gent «vol fer mal per fer mal». Soraya ha aclarit que puja fotos de la seva filla a les xarxes perquè és l'orgull de la seva vida, però això no autoritza a ningú a insultar una nena. Soraya creu que «provoquen enveges» i ha respost amb una imatge que adjuntava aquest missatge:

 

«Estimada Manuela, no facis cas als quals diuen que ets "lletjota" jajajajja, no t'han vist en persona, no ho faran mai, no tindran aquest privilegi. Un pot ser lleig per fora, però més trist és ser lleig per dins... i això no canvia mai. Marxem a dormir! Bona nit, amor meu! Bona nit a tots! Us envio amor, i molta felicitat... ME'N SOBRA PER A TOTS, inclosos els que sou lletjos per dins, per a ells tb en tinc».