ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Soraya respon als qui l'acusen de ser «mala mare» per sortir a sopar deixant la seva filla d'una setmana a casa

La cantant va donar a llum la seva filla fa una setmana i va decidir passar una nit amb el seu xicot al restaurant DiverXO, de David Muñoz

Soraya està gaudint dels seus primers dies com a mare, després que el passat 24 de febrer nasqués la seva primera filla, Manuela de Gracia. No obstant això, ahir va deixar la seva petita unes hores per anar amb el seu xicot, Miguel Ángel Herrera, a sopar i celebrar, així, la seva maternitat, cosa que li ha costat unes dures acusacions. La parella va escollir el restaurant del marit de Cristina Pedroche, David Muñoz.

Durant la seva estada a DiverXO, a Madrid, la cantant va publicar una foto en el seu Instagram acompanyada del comentari: «La nostra primera setmana 'de papis'. Miguel Ángel i jo sortim a celebrar-ho en el millor lloc que hi podia haver, el restaurant de David Muñoz, DiverXO. Quina experiència! Wow! Altament recomanable. Inoblidable». Molta gent, però, ha criticat Soraya per deixar el nadó a casa, acusant-la de «mala mare», segons afirma 'Informalia'. L'artista no ha trigat a respondre amb un contundent text: «Algun dia us explicaré el capítol d'aquestes mares que no poden donar el pit als seus fills i s'alimenten a base de biberons».

Soraya segueix dient: «aquests nens es queden a casa durant dues hores i mitja, adormits, perquè són bebès de sis dies, cuidats d'una manera excepcional pels seus avis mentre els seus pares, que se'ls estimen fins a l'infinit, passen una estona junts i dediquen temps per ells, com ha de ser, perquè estimem els nostres fills, però jo estimo la meva parella com ningú altre». Finalitza el seu missatge dient: «Nens de sis dies que dormen, s'alimenten i fan les seves cosetes. Res més, perquè són bebès de sis dies... No hi ha gaire més cosa... Si això és ser mala mare, sóc una mala mare! Però tot i així, és la meva vida i la meva família. Gràcies».


Comentaris

envia el comentari