rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Soraya s'obre en canal i parla del problema de salut de Manuela, la seva filla

La cantant va conèixer una persona a la qui va catalogar com «la meva heroïna»
Soraya, molt emocionada, al programa de Carlos Sobera. | Telecinco

 

La cantant Soraya travessa un dels moments més complicats de la seva vida. Aquesta, de fet, va assistir al plató de ‘Volverte a ver’ —programa dirigit per Carlos Sobera— el passat dijous i va viure una experiència realment commovedora. 

 

En aquest sentit, doncs, la cantant va ser testimoni d'una història de superació en conèixer una de les seves grans seguidores. Aquesta, a més, pateix una malaltia a l'espina bífida.

  

  

 

 

El relat dels fets

Soraya, en primera instància, va conèixer a la mare de la noia, de 23 anys. «Estic molt emocionada. La meva filla et segueix des de sempre, des de la primera vegada que et va veure cantar. Li encanta com n'ets de lluitadora i tu ets el seu reflex vital».

 

Tot seguit, aquesta es va desfer recordant a la seva filla, Manuela, que té només 11 mesos. «Em toca la fibra per la meva filla, que ha tingut problemes des de petita», va dir la cantant espanyola.

 

 

La cantant revela el problema de la seva filla

Soraya no es va amagar. «La meva filla néixer amb intolerància, al principi no sabíem el que tenia, pensàvem que era una infecció als ronyons. Després, però, van veure que tenia un envà al cor que no estava tancat», va explicar la cantant.

 

Al fil de la revelació, la mateixa Soraya va explicar: «Hem hagut de fer-li un seguiment fins fa poc. Gràcies a Déu ara ja ens han donat l'alta i si no se li hi hagués tancat, l'hauríem d'haver operat».

 

Soraya i Belén, durant el programa | Telecinco

 

 

«Em sento molt identificada amb vosaltres»

«La teva mare i tu formeu un gran equip, sou unes campiones. He estat mare i puc dir que em sento molt identificada amb vosaltres», va remarcar Soraya a les convidades mentre se la podia veure visiblement emocionada.

 

Finalment, aquesta va optar per tancar el seu discurs al·legant: «Si tu em veus com un exemple de superació, jo a tu et veig com una heroïna. T'admiro per la teva força i pel teu somriure, que és la millor de les armes per aquesta vida».
 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris