ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Sorprenen Kiko Matamoros acompanyat d'una noia a un prostíbul

La polèmica sorgida entre Lydia Lozano i Kiko Matamoros va fer que l'equip de producció 'Sálvame' contactés amb el presumpte autor de les imatges
'Sálvame' va poder parlar amb l'autor del vídeo en el qual enxampen a Kiko Matamoros amb una noia. | Telecinco
 

La polèmica entre Kiko Matamoros i Lydia Lozano, per unes imatges comprometedores d'aquest, sembla que es comença a aclarir. En l'emissió de dijous de 'Salvame', es va confirmar que l'home que apareix acompanyat per una noia, a un prostíbul, sí que seria el col·laborador del programa de Telecinco.   

 

En dies anteriors, els tertulians del programa i els teleespectadors es van quedar parats davant la contundent resposta que va donar Lozano a les acusacions de Matamoros de voler comprar unes imatges i endur-se el 50% dels beneficis per la seva difusió. Ara, però, totes les incògnites sobre les polèmiques fotografies quedaven tancades.

 

Els membres de producció del programa van contactar amb la persona que va facilitar a Lydia les fotografies i vídeos de l'ex de Makoke. Aquest va assegurar que Kiko Matamoros va estar en un bordell i que va parlar amb la periodista el material fotogràfic que havia realitzat. 

 

L'autor de les imatges confirma que va gravar Kiko Matamoros

Kiko Hernández va ser qui va presentar a plató a l'autor de les «incòmodes» imatges per al germà de Coto Matamoros. L'home va confirmar que la nit del dilluns 27, va trobar-se amb Kiko Matamamoros a una casa de prostitució de Màlaga.

 

«Home clar, me'l poseu davant i ell no m'ho pot negar. Ell estava súper content, ballant, rient... es va deixar una bona quantitat de diners», va afirmar el testimoni quan li van preguntar si podia assegurar que era el col·laborador a qui havia vist al prostíbul. 

 

Contestant a les preguntes dels tertulians, va comentar que no s'havia fixat si Matamoros duia l'anell de casat aquella nit però que «va escollir una noia i es va anar als reservats». Segons ell, el pare de Laura i Diego Matamoros, va estar entre dues i tres hores al local. 

 

Les fotos i vídeos de Kiko Matamoros van protagonitzar la tertúlia de 'Sálvame' | Telecinco
 
 

Lydia Lozano només va rebre part del material

Sobre la possible venda de les imatges a Lydia Lozano, el testimoni anònim va dir que Lozano li va dir en paraules textuals: «t'ho gestionaré per poder treure jo també uns diners». L'home confirmava que va negociar amb la periodista però que aquesta no hauria vist tot el material del qual disposava. 

 

La col·laboradora va afirmar que no sabia res de tot aquest assumpte i que ella es va limitar a veure els vídeos que li van arribar. Tot i això, Rafa Mora va ficar més llenya al foc, assegurant que ell l'havia escoltat dient a l'autor de les imatges: «no parlis amb ningú més que jo ho trec».