IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La sorprenent esquela publicada al 'Faro de Vigo' que s'ha tornat viral aquest 2017

Twitter s'ha tornat boig esprement els múltiples detalls de l'esquela

Les xarxes socials es van tornar a sorprendre el setembre del 2017 quan una usuària va decidir compartir una curiosa esquela que es va publicar al diari gallec 'Faro de Vigo'. L'esquela de la senyora Alicia Jones Jones és tot un exemple d'aquesta visió del món on la mort no es plora, sinó que es converteix en un motiu de celebració i de reunió.

«La seva filla, Julie Fernández Jones, convida els seus amics i coneguts a un acte alegre de comiat, de CINC A SET de la tarda, a la sala número 7 del tanatori Vigomemorial, on en el seu record prendrem la vi i el truita» és el missatge de l'esquela, que ràpidament es va fer viral a les xarxes i per raons ben diferents.

Convida els amics i familiars 

La raó potser més evident per a l'èxit de la publicació ha estat la decisió de la senyora Alicia Jones Jones de convidar els seus amics i coneguts a un acte «alegre de comiat», adjectiu que contradiu totalment l'ambient que se sol donar en aquest tipus de reunions. Però d'altra banda, molts usuaris de les xarxes s'han fixat que la família convida a prendre «vi i truita» al funeral, sens dubte un aperitiu 100% espanyol. 

Aquest fet ha fet que la protagonista es guanyi l'afecte de gran part dels usuaris que han compartit la publicació, encara que hi ha un altre detall que també ha cridat l'atenció dels internautes: la nota diu «la» vi i «el» truita, intercanviant els articles de cada paraula, un de femení i un altre masculí. Probablement és a causa d'un error inesperat, però les xarxes es fixen en tot i no han deixat escapar l'oportunitat.

Uns cognoms molt curiosos

I per si tot això fos poc, molts altres usuaris han destacat el cognom doble de la senyora Alicia. «Aquests cognoms dobles anglesos. Pares cosins? Pares GERMANS? Per què odia les flors? Ves a la festa i assabenta-te'n, Ledi», escrivia una usuària en Twitter. «La vi i el truita. Megafan. Aquí hi ha novel·la» és un altre dels comentaris més influents del fil que s'ha creat al voltant de la publicació. El que està clar és que les xarxes socials estan esprement al màxim l'esquela per quedar-se amb qualsevol detall fora de l'habitual.


Comentaris

envia el comentari