Laura Matamoros en un primer pla mirant a càmera

Sorpresa pel nom del fill de Laura Matamoros: 8 lletres

El pare de la jove, Kiko Matamoros, ha revelat el gran secret per error

Laura Matamoros està vivint un dels moments més especials de la seva vida. Ja es troba a la setmana 31 d'embaràs d'aquell que serà el seu segon fill, fruit de la seva relació amb el xef Benji Aparicio.

La 'Influencer', que està compartint amb els seus seguidors l'evolució de la gestació en xarxes, encara no ha volgut revelar el nom del nadó. És més, s'ha referit a ell com a “Little B”.

No obstant això, ara ja coneixem com es dirà. I ho sabem perquè el seu pare, Kiko Matamoros , ho ha descobert per distracció durant una entrevista.

El misteri del segon fill de Laura Matamoros

Laura ha fet servir totes aquestes setmanes el seu compte a Instagram per donar a conèixer als seus fans l'evolució de l'embaràs. Així, els ha mostrat fotografies del creixement de la panxa i fins i tot els ha parlat dels seus problemes de salut. Tant és així que ha arribat a manifestar: “És horrorós, estic fatal de l'acidesa, a banda de l'esgotament físic”.

De la mateixa manera, ha dit: “Ara mateix em canviava d'esquena, no puc més. Tinc un dolor a les lumbars i al còccix que em puc morir”.

Fins i tot no ha dubtat a explicar-los que ha hagut d'anar a l'hospital. Això sí, no per res greu sinó per un refredat.

Però el que no ha volgut revelar de cap manera és el nom que tindrà el seu segon fill. Sempre que s'hi ha referit ho ha fet d'aquesta manera: “M'he adonat que entrem a la setmana 30”.

“Estic una mica espantada per com serà tot. Ens queda molt poc per veure Little B”.

Kiko revela el secret més ben guardat

El seu pare, Kiko Matamoros, està encantat amb el primer fill de la Laura, que es diu Matías i té 3 anys. No fa falta dir que el mateix passa amb el segon.

Li pot la il·lusió i això ha fet que, sense voler, hagi revelat com es dirà el nadó que ja ve en camí. Nadó que està previst que neixi a finals del mes de desembre.

Tot ha passat quan en una entrevista a Europa Press ha començat a parlar del tema. El primer que ha dit ha estat: “Jo estic boig i a veure si hi ha sort i neix el mateix dia que jo”.

El col·laborador de Sálvame complirà el 27 de desembre 65 anys i el fill de Laura podria arribar el 26 del mateix mes. Caldrà esperar per veure si pot acomplir el seu somni de compartir un dia tan especial com aquest.

Kiko Matamoros amb ulleres de sol
Kiko ha revelat per error el nom del segon fill de la Laura | GTRES

Després d'això, a Kiko li han preguntat: “T'hauria agradat que també portés el teu nom?”. I ell ha respost 'ficant la pota'. Potser sense saber que la seva filla no ho havia donat a conèixer, ha afirmat: “No, em sembla molt bé que porti el nom del pare”.

D'aquesta manera, s'ha sabut que el nen es dirà Benjamín, com el seu progenitor, el citat Benji Aparicio.

Aquest és un nom d'origen hebreu, que significa “fill de la destra”. Es considera que pertany a homes comprensius, atents, fidels, emprenedors i amb molta inquietud. Així mateix, segons les estadístiques és més comú al nord d'Espanya.

Entre els famosos anomenats així trobem Benjamin Franklin, Benjamin Netanyahu i Benjamín de Tudela. En definitiva, una manera molt innocent de conèixer el nom del petit. El que no sabem és si a la 'Influencer' i a la seva parella els ha fet gràcia que Kiko el revelés per error.

Juga amb nosaltres, quant saps de Sálvame: