Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Rocío Carrasco prepara una traca final: Un especial amb ella en directe

La bona acceptació de la sèrie-documental hauria servit perquè Rocío s'hagi decidit a participar en un programa en directe

De moment, tots els lliuraments de la sèrie-documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' no s'allunya dels dos milions d'espectadors, i això fa que Telecinco estigui cuidant el format al màxim. De fet i per poder allargar-ho, han decidit deixar d'emetre dos episodis per nit i ara ho han limitat a un episodi per gala, allargant així el debat i també les opcions de continuar allargant el xiclet de l'emissió d'aquest format.

Tots els personatges que protagonitzen aquest documental estan veient com tots els mitjans es maten per aconseguir unes declaracions sobretot el que s'està explicant. Els Flores, els Carrasco i els Jurado estan en boques de tots, i molts d'ells encara no s'atreveixen a parlar perquè tenen por que en els lliuraments que encara s'han d'emetre se'ls anomeni i quedin en evidència davant de tot Espanya. Entre els prudents es troben Amador Mohedano, José Ortega Cano o Rocío Flores, que esperen a l'espera de veure com acaba l'emissió d'aquest format.

De fet, en les últimes hores hem pogut saber que Rocío Flores vol donar la seva versió per aclarir tot allò que li pertoca. La jove va intentar parlar en directe per Telecinco quan es van emetre els dos primers capítols, però, la cadena el va rebutjar en creure que el seu discurs no ajudaria a crear ponts entre les dues parts.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, la filla d'Antonio David ja es trobaria negociant les seves primeres paraules per quan acabi el torn de la seva mare, i és que hi ha algunes revistes que ja l'estan buscant per tancar les condicions perquè s'esplaï amb ells, i els hi doni les seves primeres paraules. Però atenció perquè els plans de Telecinco podrien ser altres i aquests testimonis quedarien en paper mullat si s'acaba confirmant la gran bomba que prepara la cadena per tancar aquesta docu-sèrie, i que està fent saltar butllofes en totes les escales socials del país.

Durant el llarg debat del sisè episodi de la docu-sèrie, Pilar Eyre va suggerir allargar el format i completar-lo amb una entrevista espontània i en directe amb Rocío Carrasco, on pugui matisar i ampliar tot allò que ella consideri. En aquest moment i per sorpresa de molts, Carlota Corredera va acabar mig revelant les intencions de Telecinco amb aquest assumpte.

«Alguna cosa hi ha»

Aprofitant que Óscar Cornejo, propietari de la productora que ha realitzat la docu-sèrie, es trobava al plató dirigint el debat, Carlota Corredera va voler preguntar-li per l'auricular per si s'havien plantejat acabar el format amb una entrevista en directe amb Rocío Carrasco. Davant la pregunta, Cornejo va dir que no podia confirmar les negociacions ni tampoc donar cap dada més al respecte.

Amb aquestes escasses dades, Carlota va concloure dient que, si no es donaven més dades, volia dir que alguna cosa hi havia i que per tant, no seria tan desgavellat veure la filla de Rocío Jurado asseguda en un plató aclarint i matisant tot el que ha explicat en aquest extens documental.

Segurament quan Rocío va acceptar fer aquest format no es plantejava concedir una entrevista, ja que una de les condicions que va posar en el primer moment va ser no haver d'interactuar amb col·laboradors i poder explicar sense interrupció el seu relat. Un relat molt dur i carregat de vivències que fins ara no s'havien explicat i, si s'havien explicat, no de la mateixa manera que ho ha fet ella. Perquè puguem veure aquesta entrevista haurem d'esperar fins al capítol dotze, esperant que hi hagi una última emissió en què puguem veure la tan esperada entrevista a Carrasco.