Imatge del tatuatge que s'ha fet Alejandro Sanz

Sorpresa amb el nou tatuatge d'Alejandro Sanz: La mirada de la seva parella

Rachel Valdés ho ha compartit a través de les xarxes socials

Després del sonat divorci amb Raquel Perera, Alejandro Sanz ha tornat a trobar l'amor gràcies a Rachel Valdés, amb qui comparteix la seva passió per l'art. Més enllà d'haver trobat la seva meitat, el cantant també ha trobat una segona mare per la seva filla Manuela, amb qui acostuma a anar als concerts de l'intèrpret de 'Corazón partío'. 

Sembla que Rachel ha encaixat bé no només en la família de Sanz, sinó també en el seu cor, tant que el cantant ha decidit plasmar la mirada de la seva parella en tinta a la seva pell. «El meu amor i els tattos. La meva mirada en ell», així anunciava la notícia la mateixa cubana juntament amb una imatge del tatuatge que havia realitzat la seva parella en un dels braços. D'aquesta manera, l'artista ha augmentat així la seva col·lecció de tatuatges seguint la seva cançó de «son tan fuertes tus miradas». 

Un amor ràpid i sincer

Sens dubte, l'intèrpret està molt enamorat de la seva actual parella, amb qui iniciava una bonica relació en la tardor del 2019, és a dir, fa un any. D'ençà que es va donar a conèixer la relació, l'artista cubana i el cantant no s'han separat ni un moment i inclús han anat a diversos esdeveniments junts.

La relació entre els dos es va iniciar només un parell de mesos abans que el cantant posés fi al seu matrimoni amb Raquel Perera. Malgrat que la seva relació amb Rachel Valdés ha anat molt de pressa, l'artista compta amb el vistiplau de tota la família, especialment de Manuela, la filla del cantant, amb qui està molt unida.

A banda de Manuela, Rachel Valdés s'haurà d'anar guanyant a poc a poc l'estima de Dylan i Alma, els fills que la seva actual parella ha tingut quan estava amb Raquel Perera. I és que la jove cubana sembla haver irromput a la vida d'Alejandro Sanz disposada a quedar-se en ella per sempre. A més, pels actes del cantant sembla que ho està aconseguint.