El sou de Kiko Hernández, col·laborador de 'Sálvame', al descobert

A més de treballar en el programa de Mediaset, oficia casaments, és empresari i la imatge de diverses marques
Kiko Hernández, un dels col·laboradors millor pagats de 'Sálvame'   | Instagram @kikohernandeztv

 

Quan es va convertir en pare, Kiko Hernández va estar dos mesos sense aparèixer per la pantalla petita i a més, va decidir fer un gir a la seva vida professional. A més de tornar a 'Sálvame' amb menys presència que abans, va deixar les seves col·laboracions a '¡Qué me dices!' i 'Diez Minutos' «fins a nova ordre», guardant-ho millor per al seu bloc de Telecinco 'El confessionario de Kiko'.

 

Però la faceta periodística no és l'única part professional de Kiko Hernández. El tertulià també s'encarrega d'oficiar casaments a la toledana La Quinta Los Rosales, on també exerceix com a director de comunicació i màrqueting. Aquí, ingressa fins a 700 euros per enllaç oficiat.

 

Això no és tot: també ha estat imatge del bingo Las Vegas i de la botiga de matalassos de luxe 'Tu envidia' a més de dedicar-se als negocis, sent propietari de la botiga en línia Kikoshop.

 

D'altra banda, també va arribar a compatibilitzar les seves múltiples ocupacions amb el món de l'espectacle i ha recorregut diversos teatres espanyols presentant el musical 'Acompañame Deluxe'. Igualment, ha organitzat esdeveniments benèfics a favor del pare Àngel i la seva ONG 'Mensajeros por la Paz'.

 

Fins a 400.000 euros anuals

Amb tot, la revista 'Lecturas' ha publicat que totes les seves ocupacions fora de 'Sálvame', que li estarien reportant uns 100.000 euros anuals, xifra que se sumaria a la del seu treball al programa de Telecinco, d'on provenen els seus principals ingressos.

 

El col·laborador estaria percebent uns 900 euros per cada col·laboració a 'Sálvame Diario', on té un sou fix de 300.000 euros anuals, situant-se així al quart lloc dels més ben pagats del programa de Mediaset.

Kiko Hernández donant una notícia bomba a 'Sálvame' | Telecinco

 

D'aquesta manera, Kiko Hérnandez només seria superat per Jorge Javier Vázquez, - qui segons diversos mitjans, s'embutxaca l'any més de 3 milions d'euros -, Paz Padilla i Belén Esteban, que estarien guanyant mig milió anual cadascuna.

 

No obstant això, el sou de l'exconcursant de 'Gran Hermano 5' no té res a envejar al dels seus companys, ja que s'estima que els beneficis que el seu treball li reporten a l'any rondarien el mig milió d'euros.

 

Transformat en el col·laborador estrella de 'Sálvame', actualment assisteix al programa entre dues i tres vegades per setmana, tot i que abans arribava a participar diàriament. A part de la seva col·laboració a les tardes, també li hem vist en 'Sábado Deluxe', aquestes col·laboracions es paguen millor que a la versió diària del programa.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris