IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Star Wars i les sèries de Disney són les grans apostes per als regals d'aquest Nadal

Pot ser que s'esgotin abans del previst, sobretot amb el 'Black Friday' molt a prop

El 'Sable Elige Tu Destino de 'StarWars'
El 'Sable Elige tu destino d'StarWars'| Cedida

només un mes perquè arribin les esperades festes de Nadal, els establiments porten ja diverses setmanes centrant tots els seus esforços per aconseguir unes immillorables vendes aquestes dates. I és que molts ja han comprat els regals del Pare Noel i els Reis per no arribar a l'últim moment sense la joguina perfecta.

Encara que també és cert que el 'Black Friday' que se celebra aquest divendres 24 de novembre és un dels dies més esperats per comprar tot el necessari, també és important comparar els preus de diferents botigues per estalviar en la llista de desitjos.

Però pot ser que algunes de les joguines més demandades aquest 2017 no arribi al 'Black Friday' ni a Nadal. Són les joguines i altres objectes relacionats amb la pel·lícula 'Star Wars'. I és que segons el portal 'La Información', ja és una missió gairebé impossible comprar dos dels regals més demanats: el 'Sable Elige tu destino' de 51,95 euros, el 'I8 Beak' de 49,95 euros i el pack de dues figures de 'Star Wars Destiny' de 7,95 euros.

El diario interactivo de Ladybug
El diari interactiu de Ladybug | Cedida

 

Un altre dels grans èxits aquest any és tot el relacionat amb la sèrie d'animació de Disney Channel, 'Miraculous: Les aventures de Ladybug i Cat Noir'. Totes les joguines que s'han creat d'aquests dibuixos estan causant furor a les botigues, sobretot el diari interactiu, de 39,99 euros, i les disfresses dels personatges de Ladybug i Cat Noir, que costen uns 34,95 euros.

Les sèries Disney semblen tenir un imant per a les vendes, ja que una altra 'PJ Masks' i el seu patinet de tres rodes, el preu de les quals és de 29,99 euros és molt difícil de comprar ja a hores d'ara.

El diario interactivo de Ladybug
El diari interactiu de Ladybug | Cedida

 

L'aposta segura

Les nines segueixen sent la joguina més demandada malgrat els anys. A pesar que el seu aspecte i característiques han anat evolucionant amb els anys i sortint versions més modernes i originals, el fet és que regalar una nina és una aposta segura. Aquest 2017 les més sol·licitades són la Barbie Super Hero Girl (24,95 euros), la nina de la princesa Ariel de Disney (14,99 euros).

Barbie Super Hero Girl.
Barbie Super Hero Girl. | Cedida

 

També la Nancy Casual Girl (12,49 euros) i la nina Luna Saco de Dormir Balbuceo (44,95 euros). Aquestes ja s'han arribat a esgotar en algunes de les tendes més conegudes i especialitzades del sector.

Però cal no oblidar que els videojocs també juguen un paper fonamental en qualsevol dia de Nadal i Reis. I com no podia ser d'una altra forma, el clàssic en aquestes dates és el joc de futbol virtual FIFA 2018, que podria arribar a esgotar-se sobretot gràcies als descomptes del 'Black Friday'.

Fifa 2018.
Fifa 2018. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari