Imatge de Steisy plorant

Steisy esclata a plorar i revela per què ha augmentat tant de pes

La de magrana ha confessat els motius del seu augment de pes després de les diverses crítiques rebudes en xarxes socials

Després de ser durament criticada a les xarxes socials pel seu augment de pes després del seu pas per 'Mujeres y Hombres y Viceversa', Steisy ha fet un pas endavant per a confessar, acompanyada de la seva parella Pablo Pisa, quines eren les causes del seu gran canvi físic. 

Visiblement nerviosa, encara que contundent, la de Granada assegurava patir depressió explosiva intermitent, una malaltia que, malgrat de ser desconeguda per al gran públic, estaria causant a Steisy greus problemes a escala personal. 

La jove començava el seu relat assegurant que la seva intenció explicant la seva malaltia no era fer pena a ningú, sinó explicar els motius que l'havien portat a engreixar tants quilograms en tan pocs mesos.

«Em sentia una persona fracassada»

«S'assembla una mica a la bipolaritat. En el meu cas, quan estàs feliç, quan estàs trista, o quan estàs cabrejada, és massa cabrejada. És com que els sentiments i emocions les tens a 'tope'. Ets com una bomba a punt d'esclatar. Amb això, tens una acceleració de pensaments: el teu cap no para de pensar fins al punt que et deixa esgotada mentalment, i podia estar estirada tres dies. A mi em produïa fins a tremolors, no sabia que em passava, com quan estàs morta de por i et donen suors fredes. Era com posar-me en un pou del qual no podia sortir. Em sentia de sobte la persona més fracassada», sentenciava Steisy al seu canal de 'Mtmad'. 

Després de veure que el seu problema empitjorava, la jove no va dubtar en demanar ajuda professional per saber que és el que passava en el seu interior i iniciar un tractament amb la finalitat de sentir-se millor. Amb l'objectiu d'ajudar a altres persones que estan travessant pel mateix, la de la Granada rebel·lava com havia decidit posar fi a aquest trastorn. 

Por als efectes secundaris

«Vaig anar a la psiquiatra, em va veure i em va dir que si em volia medicar. Li vaig dir que no perquè tenia por pels efectes secundaris... però em va dir que era necessari si volia estar bé, perquè la salut mental és gairebé més important que la física, i per això vaig preferir estar bé del cap encara que això em fes engreixar. Després vas a la psicòloga perquè t'ensenyi trucs i exercicis que t'ajudin a controlar per tu mateixa el que et passa, i així la pastilla no et farà falta. Jo fa uns set mesos que em medico», confessava.

De moment, la jove ha reconegut que encara no ha trepitjat el psicòleg, encara que ha manifestat que aviat ho farà per poder recuperar-se del tot.