IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Stradivarius Man, la nova aposta per la moda masculina d'Inditex

De moment aquesta línia només estarà disponible a través d'Internet i a 32 botigues de tot el món

Stradivarius Man és la nova aposta d'Inditex | cedida

  El grup Inditex ha reforçat la seva aposta per la moda masculina amb el llançament de la línia Stradivarius Man. En concret, la signatura comptarà amb una nova marca masculina en el seu dossier, que ja es troba disponible a 32 botigues físiques de disset mercats internacionals en els quals la firma està present, sobretot en les botigues més representatives de la marca repartides pel món, on s'ha dissenyat un espai diferenciat per a aquesta línia. La nova col·lecció d'home també estarà disponible als 22 mercats on Stradivarius compta amb la seva plataforma digital.

Segons informen des de la companyia, la col·lecció està pensada per a joves d'entre 25 i 35 anys amants de la moda amb personalitat, estil i que no renuncien a la comoditat. D'aquesta forma, comptarà amb tres línies de productes: smart, la més cosmopolita amb peces senzilles; cotton amb dissenys més informals; i denim.

Stradivarius és la firma del grup Inditex que reflecteix una manera jove de sentir la moda, amb una concepció dinàmica i original, acostant als seus clients les últimes tendències en dissenys, teixits i complements. La marca aposta per la moda internacional i compta amb tendes àmplies i amb una ambientació jove i moderna. Compta amb 985 botigues repartides per més de 60 països; Espanya disposa de 292 establiments en tot el territori.


Comentaris

envia el comentari