Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb un 'blazer' vermell

La sugerent foto d'Ana Rosa Quintana que deixa sense paraules als seus fills

La comunicadora s'anima, per a sorpresa dels seus

Ana Rosa Quintana s'ha vestit amb les seves millors gales per acomiadar aquests primers mesos de la nova temporada d'El programa de Ana Rosa, una de les més especials per a la comunicadora.

Tornar als platós de televisió després d'estar un any tractant-se contra un càncer de mama que li van diagnosticar el novembre del 2021, ha estat la millor de les notícies. Així, aquest 21 de desembre, Ana Rosa s'acomiadava fins després del Dia de Reis. Se'n va un temps d'un programa que tant l'ha trobat a faltar durant l'any que va estar lluny de la seva feina. I és que la presentadora ha avançat les vacances de Nadal. Això sí, ho ha fet durant una setmana en què se l'ha vist radiant lluint un dels vestits més suggerents del seu armari.

Ana Rosa Quintana deixa d'una peça els seus per aquesta foto

I és que estem parlant d'un 'look' que ha deixat impactats el seu marit i els seus fills. La veritat és que ha posat per als fotògrafs de Mediaset en una sessió de fotos que no ha passat desapercebuda per a ningú.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana ha deixat atònits els seus fills | MEDIASET

En aquesta sessió, Ana Rosa posava amb un vestit fúcsia que tenia un pronunciat escot, acompanyats d'un flamant somriure a la cara. A la imatge, que ha estat publicada al seu compte de Twitter de Mediaset, els caps de la comunicadora li desitgen que passi unes «bones vacances». I és que són més que merescudes després de gairebé tres mesos sense parar de treballar cada matí al plató de Telecinco.

Per si no n'hi hagués prou, també ha estat protagonista aquesta setmana després d'haver rebut un nou premi per la seva tasca com a comunicadora. Aquest dimarts va haver de deixar abans d'hora el programa per anar a recollir aquest premi. Per aquest motiu, se la va veure emocionada, ja que el suport de la seva família ha estat fonamental perquè pogués remuntar i tornar a la seva vida rutinària, com sempre havia desitjat.

Estem parlant dels Premis Yo Dona. A més de la presentadora Ana Rosa Quintana, altres dones també han rebut el seu guardó a la gala organitzada per la coneguda revista. Remedios Zafra, Regina Polanco, Adriana Cerezo Iglesias o Carla Simón també han rebut el seu premi al Poder Femení a l'Espacio ABC Serrano.

«Cada matí agraeixo que tingui més impuls i més ganes de beure'm la vida», assegurava Ana Rosa fa uns dies.

La presentadora està d'enhorabona aquests dies

Amb tot, Ana Rosa va voler anar tan elegant com li va ser possible per rebre un premi més a la seva dilatada carrera. Així, es va vestir amb un vestit de setí vermell passió de dues peces, compost per una 'blazer' que fixava la seva cintura amb una mena de cinturó.

A més, ha lluït un discret escot, solapes de grans dimensions, màniga arrodonida i la botonada frontal, que combinava perfectament amb els seus pantalons de línies rectes. En efecte, Ana Rosa està d'enhorabona i tot i que confessa que «ha estat un any duríssim, hi ha hagut un final feliç i jo em quedo amb això».

Com a conclusió de tot el que ha passat durant aquests mesos, el seu lema és que «gaudim mentre es pugui. Cal aprofitar totes les noves coses i no complicar-nos amb ximpleries».

Imatge d'Ana Rosa Quintana en un 'photocall'
Ana Rosa Quintana ha rebut un altre premi | GTRES

Sobre el que farà aquest Nadal, ha revelat que passarà aquestes festes nadalenques amb tota la seva família i que podria escapar-se uns dies fora de Madrid. A més, ja pensant en l'any 2023, amb què vol deixar enrere d'una vegada per totes aquest càncer de mama que la va assaltar el 2021. Però, si la presentadora té una cosa clara, és que l'any que ve hi hagi «salut per a tothom».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp