Nou escàndol: El 'pisàs' de luxe de Joan Carles a Londres

El sultà d'Oman li va fer aquest regal al rei emèrit

Joan Carles al Congrés dels Diputats
A Joan Carles li van regalar un apartament de luxe a Londres | CatalunyaDiari

L'any 2016 Corinna Sayn, l'examant de Joan Carles, va ser gravada pel comissari Villarejo. En la conversa que van mantenir, l'alemanya li va explicar que el sultà d'Oman, Qabus bin Said, li havia regalat un apartament de luxe a Londres, valorat en uns 55,5 milions d'euros al rei emèrit. Segons sembla, l'excap de l'Estat hauria volgut posar la residència a noma de qui llavors era la seva parella sentimental però Corinna el va convèncer per no fer-ho perquè del contrari ella no podria justificar legalment com l'havia obtingut. 

Així doncs, Joan Carles hauria decidit posar-la a la venda per obtenir a canvi un gran benefici econòmic, ja que aquesta està situada en un dels barris més cars de la capital britànica on el metre quadrat pot valdre més de 60.000 euros.

Més confessions sobre la vida de Joan Carles

Aquesta però no va ser l'única confessió que Corinna va fer sobre la vida del rei emèrit a Londres on assegura que «tenia una reunió amb Canonica i el cosí sobre algunes operacions que havia realitzat sense el meu coneixement... Sense la meva autorització i sense cap signatura. Volia desfer-ho. Res. Fora. Zero. Com la casa de Londres de l'emir d'Oman. Van trobar un pis extraordinari davant de l'Ambaixada espanyola que podia utilitzar-se com casa d'hostes. Es va acabar l'agost de 2015, però mai va poder entrar a la casa. Volia tenir-la al seu nom».

La residència va ser decorada per Corinna però no van arribar a ocupar-la mai. De fet, ella ja havia comprat una casa familiar al mateix barri on no només es paguen els metres quadrats sinó que també es paga la qualitat i el valor històric dels palauets.

En la conversa, on la princesa alemanya no sap que està sent gravada, també parla sobre la venda de la casa: «El d'Oman la va vendre als d'Abu Dhabi i ho va fer per sota del preu de la seva compra, és a dir, per 50 milions. Aquesta gent volia ajudar-lo. Jo li vaig dir que l'habitatge podia estar a nom d'una persona de confiança. D'aquesta manera, ells pagaven les despeses i ell podia fer-ne ús de per vida».


Comentaris

envia el comentari